Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ogólnie miałam dziś pracowity dzień, ale najlepszy był moment jak ja składałam regał kupiony wczoraj w Ikei, a Paweł gotował w kuchni :)))) hehehehhe, niezły podział ról :)))
Ale jak się jest jedynaczką to tatuś wszystkiego nauczy, nawet cekolowania i malowania
Milo sie robi na duszy czytajac historie dziewczynki urodzonej tak wczesnie i tak pieknie sie rozwijajacej..
Poza tym lubie czytac Twoje posty - masz fajny styl pisania
tak samo zawsze ważysz ? :
MADZIA bo tak sobie jeszcze pomyślałam, że może przez te częste kupy tak ?
i słyszę jak mu furczy w nosie i jak ciężko oddychać.
dziwne dla mnie jest, że Marysia je z dwóch piersi i wydaje się, że słabo przybrała
Przy cycu trudniej dojść ile maluch zjadł i czy wołanie o pierś jest tylko potrzebą ssania (dla wyciszenia się, zaśnięcia, itp) czy po prostu chce dojeść.
A co do jedzenia z dwóch piersi i słabszego przybierania, to może chodzi o to, że dziecko pije tylko mleko pierwszej fazy/troszkę drugiej?
nawet jak jest mega głodny, to się nie wkurzy jak mu dam pustą pierś (czyli takiego smoka, nie?). Będzie spokojnie ssał w nadziei, że kiedyś mu poleci
Ale są różne dzieci- Krzyś nawet jak jest mega głodny, to się nie wkurzy jak mu dam pustą pierś (czyli takiego smoka, nie?). Będzie spokojnie ssał w nadziei, że kiedyś mu poleci A jak go podczepię do pełnego, to momentalnie włącza turbossanie i ledwo przełyka.
Teo, no i noc była dziwna, ale się wyspałam :) Wiki pospała chwilkę na brzuchu, potem zaczęła marudzić więc ja obróciłam na plecy i zaczął się płacz, chyba z 10 minut... W końcu się uspokoiła, więc ją odłożyłam do łóżeczka i sama się położyłam. Może z 10 minut spokoju i znowu ryk...więc znowu na ręce i tym razem do naszego łóżka, ale jak ją tylko położyłam włączyła się syrena charakterystyczna dla głodomora.. więc o 22:50 wypiła 160 ml mleka i zasnęła do 5:30 :))) Rano znowu płacz tym razem na kupę :P Zrobiła i zasnęla :P z kupą :P a teraz śpi na macie z grzechotką w rączce
A jest tak grzeczna,że aż czasem nie wierzę,że mam dziecko w domu :)
W piątek mamy bilans to zobaczymy czy coś przybrała,bo w drugiej dobie troszkę spadła z wagą i od tamtej pory nie wiem jak z Jej wagą :(
mysza co to za syrop? dawaj Go tu nam ;)
MORELA a jak z bioderkami Oskarka ?
Dziewczyny chustowe jak to jest latem?? Nie jest za gorąco?? Bo już zaczynam być sklonna kupić jednak chustę i nauczyć się wiązać, bo my się w tym ergo ugotujemy jak będzie chociaż 25 stopni....
Night, a rozmawiałaś z pediatrą o tym budzeniu się Frania tak często w nocy? Kurcze, jest coraz starszy i powinien spać coraz dłużej.... Tak mi się wydaje. Śpi sam, czy z Wami? Może to nie chodzi o jedzenie tylko o potrzebę bliskości?
A Ty Night, jak potem dajesz radę???
widać poprawę ale ma jeszcze nosić...
Katy, Tobie też współczuję tych pobudek. Jak Ty funkcjonujesz potem w dzień?????????
night, a może spróbuj ograniczyć Franusiowi bodźce,
czasem tak :) kochanego masz męża