Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nic nie pomaga..
A Franiu na plecach nie lubi spać? Może stęka bo mu już pozycja nie pasuje?
Pewnie unormuje się ich spanie około roczku.
TEO co innego jak takie duże dziecko się budzi i potem samo zaśnie...
Takie duże dziecko lulać?
A Franiu na plecach nie lubi spać? Może stęka bo mu już pozycja nie pasuje?
katy222: TEO co innego jak takie duże dziecko się budzi i potem samo zaśnie...
taaaa zaśnie....
trzeba go lulać, bujać itp bo jeść nie chce, pić nie chce a buczy
Dzieci są różne, ale mówiąc szczerze, to śmiać mi się chce jak mamusie tygodniowych pociech narzekają jakie to są niewyspane ;)
że tygodniowe niewyspanie juz jest naszym szczytem ;)A potem bywa róznie :)
no chyba, że wdała się w moją teściową...
Serce mnie boli (i uszy też) jak muszę wyjść na siku. Mam nadzieję, że to jej przejdzie...
Ja to mam chyba dziecko aniołka w takim razie bo nie mam problemów z pójsciem do toalety. Jak Mały śpi to i posprzątać mogę i ugotować a nawet mam czas na swoje małe przyjemności
No to za 6 tygodnie odwiedzę na spokojnie WC
Ja to mam chyba dziecko aniołka w takim razie bo nie mam problemów z pójsciem do toalety. Jak Mały śpi to i posprzątać mogę i ugotować a nawet mam czas na swoje małe przyjemności Hahaha, zobaczymy jak długo
zaczyna wiecej stekac
Bo na pleckach to nie ma opcji.
Jak tylko go tak połoze to sie wybudza i nie wazne jak bardzo by byl zmeczony.
Night, tak sie zastanawiam... Bo i Franio i marysia tak mocno i długo uewali. I dopóki Mery spała na brzuszku, to był problem ze stekaniem.
Teraz, jak pisałam pare stron wczesniej, przemęczylismy sie, by ją oduczyc spania na brzuszku i od kilku dni ładine śpi na boku - to na jednym, to na drugim. I powiem Ci,że stękanie się skończyło!
Karmienia były więc o 7. (2cyce), o 9. (2 cyce), 11.30 (1 cyc), 14.30 (1 cyc, po drzemce), 15.30 (1 cyc) i teraz chrapie dalej.
A ulewanie u nas jak było tak jest.
a podczas brzuszkowania to musowo przewijak zarzygany być musi