Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i sprawdziłam oliwkę bambino a tam ETYLPARABEN, no zgłupiałam
Nivea ma parabeny w mokrych chusteczkach i żelu do mycia. Bez sensu, jakim cudem kosmetyki dla dzieci naszpikowane są substancjami rakotwórczymi
A miał robione jakieś usg brzuszka? Kurcze, może po prostu taka jego "uroda"?
--
czy egzotycznych ?
Ty samą wodą to domywasz ?
bo ja kurde nie mogę i nie wiem czy jej kupa taka radioaktywna czy jak ?
Kurcze, może po prostu taka jego "uroda"?
biorę więc gazik, maczam w wodzie, pocieram o mydelko i myję pupę i wacik zawsze lekko żółty...
Ty samą wodą to domywasz ?
mery mi tak zasrała wszystkie wielorazowe pieluchy, że ni chuchu nie moge ich teraz doprać i sa całe zółte od środka.
Ja wrzucam do pralki na 90 stopni i 99% plam schodzi
musisz w takim razie bez przerwy z rodzicami na skypie rozmawiać
Niech żyje internet!!!!!!!!!!
jak go tylko polooże to jest sru i Franek juz na brzuszku
Ale są różne dzieci- Krzyś nawet jak jest mega głodny, to się nie wkurzy jak mu dam pustą pierś (czyli takiego smoka, nie?). Będzie spokojnie ssał w nadziei, że kiedyś mu poleci A jak go podczepię do pełnego, to momentalnie włącza turbossanie i ledwo przełyka. A koleżanki córeczka całą noc doiła smoka i się nawet nie budziła. Słabo przybierała. zabrali na noc smoka i mała trzy razy się budziła na jedzenie
Moim zdaniem te wszystkie certyfikaty Instytutu matki i dziecka czy centrum zdrowia dziecka to sposob zarabiania tych instytutow. Az mnie korci, by napisac o tym artykul, ale w IMiD lezala Marysia, wiec nie chcialabym im robic klopotow.
Kurde we Frankowej kupce jakis sluz się pojawił
weszłam w jeansy sprzed ciazy!
grunt, żeby kupa nie była zielona
bo targowej jej dziecko nie tolerowało.
ale wyrażny niezabarwiony śluz pośród kupki czy po prostu sluzowata kupka, ciagnąca się?