Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Policja niestety nie może sobie opowiadac na prawo i lewo jak Rotkowski o swoich metodach pracy i wnioskach, do których doszli
ja tam wierzę, że mogli mieć inny plan i uważa, ż ena pewno rozpracowaliby te kobiete - w policji pracują świetni specjaliści
więc nie wierze, że gdyby nie Rutkowski, to by do tego nie doszli. za to wierze, że mogli chcieć doprowadzic do jej zeznania później, bo dzięki temu mogli złapać te drugą osobę, która pomagała
W tej dyskusji u Lisa Rutkowski nie odniósł się do żadnego argumentu, który padał rzeczowo ze strony Sokołowskiego, tylko w kółko powtarzal, że policja poowinna mu dziękować. jak dla mnie w tej dyskusji wyszedł słabo. choć oczywiście należy mu się uznanie, że sprawe rozpracował.
a to już pewne, że ktoś jej pomagał ?
--
ale zacznijmy od tego,ze oni do zadnych wnioskow nie doszli (dlatego nie mieli o czym gadac:P
ta kobieta moglaby wtedy juz popelnic samobojstwo
tak? a jaki to argument padal rzeczowo ze str Sokolowskiego?
bo jak by tak jeszcze ciala Madzi nie znaleziono, a matka by ciagle upierala sie ,ze ja ktos porwal..to sluchajcie tysiace ludzi,jak nie miliony szukaloby dziecka, na skale europejska...a ta Kaska by sie smiala polskiej policji w twarz
ALE
wieszanie psow na policji jest troche stereotypowe
np taki, ze material dostarczony przed R. Ma bardzo slaba wartosc dowodowa i tek kobiecie (bo marka jej nie nazwe) latwo bedzie sje z tego wywinac gdyby chciala i gdyby wsparl ja adwokat.
Podstawowa roznica miedzy policja a Rutkowskim jest taka, ze niestety nie moga tak swobodnie rozmawiac o swoich poczynaniach, wiec tutaj latwo psy wieszacna policji, ale nie wiemy, jak wygladalo postepowanie wewnatrz
rację masz z tym, że nie wiemy na jakim etapie policja była bo oni o tym nie mówią
możliwe, że już też byli blisko
ale możliwe też, że byli w czarnej dupie i ciągle byli przekonani, że faktycznie doszło do porwania....
A ze spraw biezacych, KTO SIE ZAPISUJE DO KLUBU NOCNYCH SZITMEJKERÓW?
Oby... Szkoda tylko, że w dzień tak buczy cały czas. Nadal interesują go głównie ręce i chodzenie po całym mieszkaniu.
A my dziś idziemy na 15.00 do lekarza,bo Oliwce nadal nie odpadł ten kikut pępowiny i od wczoraj ma brzydki zapach,a dziś rano to już zauważyłam,że lekko krwawi A 2 tygodnie już minęły..
KTO SIE ZAPISUJE DO KLUBU NOCNYCH SZITMEJKERÓW?
Czy ktos mi moglby podpowiedziec jak wrzucic fotke na forum?
2 tygodnie już minęły..
Czy ktos mi moglby podpowiedziec jak wrzucic fotke na forum?
moim zdaniem należy się dożywocie
Raczej tylko i wyłącznie dlatego, że takie jest prawo w PL. nie wiem po co teraz zasłaniają??
Ja od jakiegoś czasu dodaję sobie ćwiartkę plasterka cytryny do herbaty rano i wieczorem. Możeliwe, że to od tego? bo jeszcze może być camembert.
współczuję jej jak wydzie z więzienia
Chyba wolałabym się zapisać niż czekać z utęsknieniem na kupsko tak jak teraz.... trzeci dzień.
Już chciałam w nocy wstawać i małej psikać do noska wodą morską, ale jakoś zasnęła. A teraz jest spokój.
Krzyś robi raz na dwa-trzy dni, więc luz.
solą fizjologiczną???
odkurzyłyśmy razem z Wiki ( w Tula)
[/quote][quote=jenny1983]night, u nas pierwsze próby z Doidy (fioletowym:P) były :) i przebieraniem body się skończyły :) hehehe nawet się rymuje :))))
ale pare łyczków wypiła. bo czkawka jej przeszła :P
No i nie umiem wstawiac zdjec!!
Fakt unikam wielu produktów bo stale ma jakieś rewelacje na skórze, ale czyżbym miała aż tak beznadziejne mleko?
Co myślicie?