Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niewiele niemowląt może sie pochwalić idealną skórą, więc nie ma sensu przejmować się każdą krostką czy zaczerwienieniem.
i tak jeszcze przez parę lat... :) co rusz coś
U nas faza na mamę chwilowo w odwrocie, wczoraj cały dzień aniołek, sama się bawiła, sama zasypiała, no cud miód :)
Teo, Nina robi mostki ??
jakaś spiączka, czy co ????
nie płacze, nie stęka tylko tak skuczy heheeheh
jak taki pies przywiązany do budy
a w moim tłumaczeniu skuczy=marudzi bo sama nie wie czego chce? co nie, Teo ;P ?
i ogłosić uroczyście chciałam, że w związku z tym, iż porównałam odgłosy wydawane przez moje dziecko do odgłosów jakie wydaje biedny psiak przykuty do budy łańcuchem, czym wyrządziłam niemożebną krzywdę całemu narodowi polskiemu, szwedzkiemu, członkom Nato, gospodyniom wiejskim oraz kozim pastuchom koczującym na zboczach gór skalistych udaję się właśnie do mej pustelni, gdzie odpowiednią pokutę sobie zadawszy będę cierpieć w imię mych słów, których opacznie użyłam
Magda a na jak długo macie zakaz chustowania?
--
Madzia do zapierania wielo uzywam takiego mydełka z Pieluszkarni, drogie w sumie było.
Ale jest bardzo wydajene, i wielo wyglądaja jak nowe mimo kilku kup ..
może dzieci też wyczuwają zmiany ciśn.atm. i temp
i gada
o Jezu i już się czepiać będzie
czasami mam wrażenie, że Twoje poczucie humoru wynosi minus 100 w skali od 0 do 10....
wg mnie pies przy budzie skuczy i z łaski swojej nie podważaj mojego widzimisię oka
I wlasnie moj Adas zaczal gugac w ciagu jakos ostatnich 2 tygodni. Wiec pewnie lada chwila zacznie Ci tak gugac ze Ci uszy uschna hehe
Ja natomiast mam wrażenie, że nie czytasz ze zrozumieniem
dorzucając przy każdej wypowiedzi coś w stylu "wiem przecież lepiej", "nie podważaj" itp itd.
I jak znam życie za tę moją szczerość dostanę od Ciebie soczyste Eeeeeeeeee;(
Przyganiał kocioł garnkowi.
Jaheira: Przyganiał kocioł garnkowi.
Jeżeli ktoś ma mi przyganiać, to Teo, bo z Nią teraz wymieniam zdania.
Dziewczyny a czym można jeszcze dziecku nawilżać w nosku, solą fizjologiczną???
W przyszłości rób to na priv
Dyskusja dotyczyła wątku skuczenia -- miałam prawo odpierać zarzuty w tym wątku, a nie na privie.