Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Poza tym moje kudły są wszędzie!!!!
--
kiedy włosy zaczynają tak wypadać?
tzn. ok. 23 mała zaczęła wariować - darła się wniebogłosy! cyca nie chciała, palca też nie, pielucha sucha... nie wiem czy za dużo wrażeń wczoraj miała czy co?
Teo, to oczywiste że Wiki okazywała swoje niezadowolenie podczas pakowania do ergo w kombinezonie, ale jak już ruszyłyśmy to się uspokoiła :))
czekam jeszcze miesiąc i jak nie przestaną wypadać, to pierdolę- zachodzę w ciążę
Jaheira: Nie żebym była złośliwa, ale niech nie wypadają
Jaheira- ja tam jestem otwarta na trzecie nigdy nie kryję się z tym, że chcemy z mężem mieć jeszcze jedno dziecko, a może nawet dwójeczkę
Dziś próbowałam o 3.00 głaskałam ją,podnosiłam,tuliłam,mówiłam,a ona tylko jęknęła i spała dalej jakby nic ją nie ruszało Dopiero o 6.00 zaczęła się SAMA wybudzać
Jestem poorana w rozstępach,które są widoczne na kilometry :)
Hussy: Jestem poorana w rozstępach,które są widoczne na kilometry :)
pociesz się, że nie tylko Ty
Tak,a ja jak głupia walczyłam całą noc,żeby ją dobudzić.. Dziś w dzień za to nie daję jej spokoju z karmieniami :)
Możliwe, możliwe
O 20.00 jest kąpiel,potem cycuś i małą kładę razem z Nami. Coś tam pomruczy,poczuwa i zazwyczaj o 22.00 usypia i całą noc cisza :) Przeważnie się budzi,albo o 4.00 albo o 6.00 i wtedy dopiero się domaga cycucha
Tylko on chętnie jadł "na śpiocha"- nawet pół oka nie otworzył- zjadł, odbeknął i spał dalej.
e no to nie przesypiał całej nocy skoro jadł :P