Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tym niemniej martwi mnie to, bo nie wiem, czym może być spowodowane takie kręcenie...
--

Chciałam jeszcze dodać,że ponieważ ostatnio coraz częściej myślę o rodzeństwie dla Wojtka,

Jaheira: Chciałam jeszcze dodać,że ponieważ ostatnio coraz częściej myślę o rodzeństwie dla Wojtka,
Tylko myślisz?
rozumiem. rok szybko zleci

NIECH KTOŚ ODE MNIE WEŹMIE TO PRASOWANIE!!!
jak mam fazę, to prasuję nawet ścierki, ręczniki, skarpetki, bieliznę
Ja mam zawsze taka faze.
bo mój mąż jak widzi mnie prasującą ręczniki, to zaczyna się śmiać. Jeszcze ja mam tak, że prasuję najpierw cały po dwóch stronach, potem składam na pół i znowu po dwóch stronach i znowu na pół i znowu po dwóch stronach. Takie równiutkie wtedy wychodzą
A mąż neandertal to wyciąga swój ręcznik z pralki, wiesza na łazienkowych grzejniku, a taki pognieciony od razu używa 
Ja powiem szczerze,że od urodzenia Oliwki ani razu nic Jej nie wyprasowałam
Staram się tak rozwieszać ubranka,żeby jak najmniej się pogniotły. 

Franka rzeczy to prasuje w pierwszej kolejnosci :)
a potem zaraz rzeczy maluchów. swoje na końcu.
no ale każdy ma prawo do zboczenia
no ale każdy ma prawo do zboczenia

Witek własnie poszedł na spacer z tatą (który ma dziś urlop), a ja nie wiem, co zrobić z wolnym czasem - sprzątać, gotować, prać

Co jest grane?
A wczoraj to Oliwa dała taki popis,że hej.. Nie wiem czy robi to świadomie,ale zaczyna krzykiem wymuszać na mnie,a to jak jej smoczek wypadnie,żeby jej podać,albo jak chce żeby ją na rękach ululać do snu.. To nawet nie jest płacz tylko taka cicha histeria.
Póki co, jedynym sposobem komunikowania światu, że coś jest nie tak, jest płacz i krzyk. Chce być blisko, co w tym dziwnego? Pomyśl, że jeszcze niedawno była z Tobą 24 godziny na dobę, najbliżej, jak tylko się da. Daj jej czas, sama zobaczysz, że nie przymuszając dziecka przedwcześnie do "samodzielności" nie tylko go nie "rozpuścisz", ale wręcz wyrośnie Ci na pewnego siebie osobnika. Wiedząc, że matka ZAWSZE reaguje na jej potrzeby, będzie śmiało eksplorować świat i zlezie Ci z rąk szybciej niż się tego spodziewasz

hydrozagadka być może nie zarejestrowałam, ale wiadomo czy Hania będzie miała braciszka czy siostrzyczkę?

A jak się mężowi nie będę podobała to ma problem. I tak nigdy nie wrócę do tej figury z przed porodu także
I wróciliśmy i jest przyrost wagi,ale tak malutki,że mam ściągać pokarm i dokarmiać..
I wiecie co.. wkurzyłam się i pieprzę te diety.. Trudno najwyżej będę mieć wielkie dupsko i grube uda..
Przy racjonalnym odżywianiu sporo kilogramów jeszcze stracisz - warunek to karmienie piersią.
Znaczy pobudki tylko dwie i ostateczny początek dnia o 7.30. Jeśli dzisiaj będzie podobnie, to oszaleję z radości! Nie wiem, czy nie piszę na wysost ale chyba kończy się skok rozwojowy. 6 kurna pieprzonych tygodni, jak w mordę strzelił
Dziewczyny a jak z waszą skórą na twarzy, rękach, dłoniach bo ja mam mega suchą już nakupowałam mazideł by ją nawilżyć ale ciężko to idzie a do tego wyszły mi takie mega suche place tak z 10 cm od pachy w kierunku łokci no masakra jakaś. Powiedzcie czy mogę jeść chrupki kukurydziane i płatki kukurydziane kiedy karmię piersią?
Dziś też zaczęłam znowu plamić ale to pewnie po tych tabsach.
Smarować nie zmaruję, bo stale młodego dotykam, on chwyta moje ręce i pach do buzi, więc...uwierz karmiąc piersią zjedziesz w dół i bez odchudzania!

]