Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tym niemniej martwi mnie to, bo nie wiem, czym może być spowodowane takie kręcenie...
--
Chciałam jeszcze dodać,że ponieważ ostatnio coraz częściej myślę o rodzeństwie dla Wojtka,
Jaheira: Chciałam jeszcze dodać,że ponieważ ostatnio coraz częściej myślę o rodzeństwie dla Wojtka,
Tylko myślisz?
rozumiem. rok szybko zleci
NIECH KTOŚ ODE MNIE WEŹMIE TO PRASOWANIE!!!
jak mam fazę, to prasuję nawet ścierki, ręczniki, skarpetki, bieliznę
Ja mam zawsze taka faze.
Franka rzeczy to prasuje w pierwszej kolejnosci :)
no ale każdy ma prawo do zboczenia
Witek własnie poszedł na spacer z tatą (który ma dziś urlop), a ja nie wiem, co zrobić z wolnym czasem - sprzątać, gotować, prać
A wczoraj to Oliwa dała taki popis,że hej.. Nie wiem czy robi to świadomie,ale zaczyna krzykiem wymuszać na mnie,a to jak jej smoczek wypadnie,żeby jej podać,albo jak chce żeby ją na rękach ululać do snu.. To nawet nie jest płacz tylko taka cicha histeria.
hydrozagadka być może nie zarejestrowałam, ale wiadomo czy Hania będzie miała braciszka czy siostrzyczkę?
I wróciliśmy i jest przyrost wagi,ale tak malutki,że mam ściągać pokarm i dokarmiać..
I wiecie co.. wkurzyłam się i pieprzę te diety.. Trudno najwyżej będę mieć wielkie dupsko i grube uda..
Dziewczyny a jak z waszą skórą na twarzy, rękach, dłoniach bo ja mam mega suchą już nakupowałam mazideł by ją nawilżyć ale ciężko to idzie a do tego wyszły mi takie mega suche place tak z 10 cm od pachy w kierunku łokci no masakra jakaś. Powiedzcie czy mogę jeść chrupki kukurydziane i płatki kukurydziane kiedy karmię piersią?
Dziś też zaczęłam znowu plamić ale to pewnie po tych tabsach.
uwierz karmiąc piersią zjedziesz w dół i bez odchudzania!