Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
co do kubeczków a te z avent niekapki czy inne to nijak się mają do tego doidy ??
bo ja właśnie miałam Avent kupować
ale z już sama nie wiem...
Kubeczkiem Doidy Cup można zastąpić picie z butelki a także kubeczki typu "niekapek"
wyjęte z tej stronki co mi podałaś baldykocie
czyli że lepszy ?
i ch.. strzelił cały poranek i sen Wiki... ale najlepsze, że on nie widzi problemu, przecież i tak zaśnie ( tak kurwa za godzinę jak się wypiszczy i wybuczy za całą noc) tylko po co ja ją wtedy usypiałam 
i od rana mam spieprzony dzień, przez kogoś kto wie lepiej jak nasza córka zasypia i kiedy( mimo że zajmuje się nią od wielkiego dzwonu popołudniami i w weekendy)

i zupełnie nie wiedział o co się czepiam, przecież ZAWSZE jak Krzysia przewija to tak robił. Nie załapał tylko drobnego szczegółu, że zwykle robi to ok 7-ej, kiedy Krzyś już się budzi i nie musi dalej spać.
pote, 3-6 i od 6 rozpoczęliśmy dzień, ale z małą drzemką koło 7:30

jak Cię nie ma 2 dni ledwo nadrobisz 
[/url][/url]
[/url]
[/url][/url]
[/url]
Mnie się to nie udawało do tej pory, a M. oświecił mnie, że nie pierwszy raz już tak robi. No to teraz tatuś będzie dyżurnym usypiaczem

to nic że jak ją uspokajałam na rękach to 3 osoby stały nad nami i chciały ją wyrwać bo one przecież lepiej ją uspokoją
pokrzyczała 5 minut a potem odleciała na moich rękach i spała 1,5godziny... ale moja mama strzeliła focha, że dość już widziała i jedzie do domu bo się tylko denerwuje tutaj... 

najlepiej skrytykować rodziców i powiedzieć, że dziecko jest znerwicowane

a ja mam drugi dzień do bani ...
jak mąż se nie pierdolnie czymś w łep żeby kurwa zmądrzeć to jak Boga kocham spakuje go i good bay !!!

i poradzić się bardziej doświadczonych mamuś
więc dzialam laktatorem, czasem udoje 80ml dziennie
no ale wciąż walcze... może jeszcze uda mi sie rozbujac laktację...i miał wariant albo zabiera dupe ze mną albo ja go pakuje i wio
i wiecie co wybrał
picie

Ja bym na Twoim miejscu zrobiła tak samo jak on. Zostawiła go samego z dzieckiem(ale lepiej jakby rodzice mieli się wtedy na baczności, jakby w razie czego poszedł chlać) i poszła się zabawić z kumpelami do białego rana. I niech on się martwi. Wyłącz telefon. Wiadome, że nie będziesz pić ani nic z tych rzeczy. Tylko ploteczki, ploteczki itd. I dobra zabawa. Odciągnij pokarm i zostaw ich samych. I dzwoń do rodziców co jakiś czas(najlepiej od koleżanki) i pytaj po kryjomu jak sobie radzi. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Ale wiadomo, że na pewno będziesz się bać, martwić. Zrobisz jak uważasz. Wyluzuj się troszkę :):))
Powinnaś pokazać mu, że jesteś konsekwentna, w 100% zgadzam się z Jaheirą
Z tą glukozą to słyszałam właśnie odwrotnie - nie dopajać w ten sposób. Tak mi mówiła położna w szpitalu ale wiesz, jak to jest, jak zwykle -co spec, to opinia
ale zawarłam ślub w kościele przyrzekałam na dobre i złe ...
przed Bogiem...
i boję się że mnie potępi za to że go wyrzucę
ale zawarłam ślub w kościele przyrzekałam na dobre i złe ...
przed Bogiem...
i boję się że mnie potępi za to że go wyrzucę
i nie wiem co dalej na razie