Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie znam takiego...
codziennie po 19-stej, dwie minuty wiercenia, pięć przerwy i tak w kółko przez godzinę
no wiesz, my co weekend też do rodziców jeździmy. Co prawda do sąsiedniej dzielnicy, ale zawsze i z wałówką wracamy (dokładniej to Ewka wraca, bo moja babcia nie wierzy, że ja dziecka nie głodzę )
co to walowka?(sorry nie mam polskich znakow)
tak, dokładnie :) że ślubu cywilnego ?
a potem będzie druga pierwsza rocznica [kościelnego] ?
No niestety u nas był scenariusz dwa razy po minucie wiercenia, godzina przerwy i znowu dwa razy po minucie wiercenia... Niby niewiele, ale Wojtkowi wystarczyło
Matko chyba jesteśmy w samym środku skoku
od rana krzyk, ryk, marudzenie, wszystko na nie [łącznie z rękami] i ogólnie armagedon
i robi mostki i chce wyjść , usiąść czy chuj wi co ona chce
i jak uspokoił się Wojtek???
u nas skończyło się na wspólnym spaniu...
btw. u nas jutro się kończy tydzień z błyskawicą [czyt. skok] - a mała tylko jeden wieczór była marudna!
Moje dziecko za to od rana anioł
trochę się momentami gubię z tymi jego humorami no ale to nic
odkurzył z mamą mieszkanie a teraz ucina sobie komarka
U nas też było cacy, dopóki dziecko nie poszło spać a ze snu wybudziła go sąsiedzka wiertara
U nas też było cacy, dopóki dziecko nie poszło spać a ze snu wybudziła go sąsiedzka wiertara
--
dzieki za pzrepis!
masakra Ci Twoi sąsiedzi
w sensie moglismy obok w pokoju w nocy glosno muzyki sluchac czy ten teges i nic:P
ale jak któraś ma ochotę na coś szybkiego i smacznego to polecam
No to niestety efekt mieszkania w nowym bloku, gdzie nie wsyzstkie mieszkania się sprzedały...
No to niestety efekt mieszkania w nowym bloku, gdzie nie wsyzstkie mieszkania się sprzedały...