Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie wiem co mnie podkusiło..
Dziewczyny, powiedzcie kiedy zaczynacie ingerować w kupę?
Tzn jak dziecko nie robi, to po ilu dniachpodajecie np czopek? Nie chcę go przyzwyczaić, ale chyba po dwóch dniach boli go już brzuszek.
Dzisiaj na szczepieniu się mierzyliśmy: 68,5cm długości, waga 7440 W dziesięć dni przybrał 240g, więc prawidłowo
Było najpierw nam fotkę trzasnąć, dopiero później ratować karmę
A tą nowością jest - kocia karma z indykiem Napchał sobie w sekundzie tego tyle do buzi,że hej.
a w ogóle - w jakim czasie to, co zjem przenika do mleka? w niedzielę zjadłam pół czekolady. czy to, że młodej nic nie jest oznacza, że już nie będzie? czy jeszcze mogę się spodziewać, że ją wysypie?
I tylko zrozumieć nie mógł, dlaczego przeszkodziłam mu w konsumpcji i wszystkie chrupki wyciągnęłam mu z buzi
TEORKA: mi położna mówiła, że po 6-12 godzinach od zjedzenia to co zjadłaś już jest w mleku
Kurcze, a ja myślałam, że znacznie szybciej
Kiedyś szukałam w necie, po jakim czasie to, co zjemy, przenika do pokarmu i znalazłam jak dla mnie najbardziej sensowną odpowiedź - po takim, w jakim dany pokarm ulega ztrawieniu. Jeśli zjemy pieczeń wołową, to "efekty" będzie widać znacznie później, niż kiedy zjemy jakiś owoc.
Ale ślinotok i mlaskanie przeważyło A przecież nie mogłam dopuścić,żeby kot przymierał głodem
--
więc jak to się dzieciaczki przewracają że im rączka nie przeszkadza???
A ja chciałam zapytać czy kupka żółta z małymi kawałeczkami też żółtymi jest dobra?
To by znaczyło, że Franek ma wirusa od urodzenia..
Ale to pewnie nic groznego, moze po porstu się przejadła?