Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kurcze a Franek od kilku dni budzi sie około 3 i spać juz nie chce, nawet jeśc nie chce tylko się śmieje, guga i piska..
Wczoraj maż go zabawiał 1,5h!!
Przecież karmię piersią
Tak jak zwykle.
Czyli jakos kolo 19:30 - 20:00 potem jedzonko i kima
nie zdziwie sie, jak sasiedzi na nas opieke naslą, tak się Nina drze
Chloe - jak u ciebie wygladal postnatal check?
ANETKA a przeszło Jankowi po tych 6-ciu tygodniach chociaż ?
o tym, że dzieci przesypiające całe noce okazały się pomyłką ewolucji i zjadły je tygrysy
Tak
Ja od 8 do 17:30 sama siedziałam.. to diero mnie szlag trafiał..
Parę razy myslałam, że będ musiała wyjsć na klatke pierdolnąc się w łeb i wrócić bo juz sił nie miałam
jakieś pomysły na spranie kupy? próbowałam namaczania, prania w 90 stopniach, prania w proszku „dla dorosłych” – vizir mam (jakiś sensitive czy coś)…. i ślady zostają… nosz kurde nie mogę ubranek ciągle wywalać
wczoraj zostawiliśmy małą R. mamie i się zfajdała tak, że i ciuszki i kocyk i pielucha tetrowa do wycierania buzi zafajdana
A nie macie za małych/za dużych pieluch? Albo może zbyt lekko zapinacie?
no niestety, jak moja córka robi kupę to od razu armagedon
to też ma po tatusiu
Dziewczyny a ja pytanie z innej beczki :
jakieś pomysły na spranie kupy? próbowałam namaczania, prania w 90 stopniach, prania w proszku „dla dorosłych” – vizir mam (jakiś sensitive czy coś)…. i ślady zostają… nosz kurde nie mogę ubranek ciągle wywalać
10. Ubierasz dziecko lekko – najwyraźniej zaszkodziła ci Irlandia.
Powtórzę się po raz któryś tam, ale na plamy polecam mydełko z rossmana Dr Beckmann.
Ale to prawdziwe.. wiecie jak Irlandki ubieraja swoje dzieci?? Przegiecie paly w drtuga strone.
Potrafia ZIMA nie ubrac skarpetek!! Sama na wlasne oczy widzialam i to nie raz, mamuska w kurtce zimowej, czapka na glowie a dzieciak w wozku, przykryty kocem i bez skarpetek na nozkach
to samo widziałam w Londynie !
masakra
połowa lutego, zimno strasznie [ja w zimowej kurtce] a na oko 8-mio miesięczny chłopczyk w wózku siedzi, ma buciki i spodnie, które mu się podniosły do góry i odsłoniły gołą nózię...
siną i całą w te pajęczynki z zimna..
masakra
to jest straszne
nawet nie wiem jak nazwać takie matki ...
lałam sobie dosłownie wrzątek z kranu na ubranka i ręce [masakra swoją drogą :D] i nic! mydło nie doczyściło właściwie nic...