Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ano mam przeciez
To mu dzis zmierze jak sie przebudzi na jedzonko i zmiane pieluchy.
I wyjdę na debilkę, bo przed chwilą mój mąż zgodził się na to, żeby sobie kończyli...
Na czole, tym takim elektrycznym.
Nie mam takiego zwyklego zeby do tylka wsadzic, poza tym balabym sie jednak.
Te termometry niestety potrafią zafałszować wynik. U nas jak Wojtek miał 39,2 w pupce to czołowy termometr pokazywał 36,8
Cale dziecinstwo tak robili, ale heloooooł??? Zakrzyknelam wiec: tato, mam 28lat, a nie 8!No i przelaczyl z powrotem
A jak jezdzilismy z moim mezem do moich rodzicow to pozwolila nam polozyc sie razem dopiero po slubie!!!
Ja pierdole ogladam z tata Filary Ziemi, a moj tata na scenie seksu... PRZELACZA KANAŁ!!!
Smarujesz czubeczek oliwka i wchodzi jak w maselko
nie ma to jak rodzice na czasie
Moja mama wierzyla, ze biorac slub z moim chlopakiem, z ktorym bylam 8 lat, byłam dziewica
to ja chyba mam rodziców wyluzowanych bo Mateo u mnie nocował po miesiącu znajomości [jak miałam 18 lat] a rodzice mi powiedzieli, że mam swój pokój i swoje łóżko więc mamy to robić normalnie jak ludzie a nie po krzakach, samochodach czy domach koleżanek na imprezach
a czy użycie suszarki zostało jakoś skomentowane przez Rodziców ?
Smiali sie, ale skoro widzieli to uwierzyli
ona sie zle czuje bo ja jem za duzo czekolady
Dziewczyny, mam pobrać mocz do badania od mojej maleńkiej córeczki, mamy z apteki takie specjalne woreczki z przylepcem, ale nie bardzo wiem, jak to nakleić, by nie wyciekło. Dzisiaj spróbowaliśmy i mocz wylądował w pieluszce. Wydaje mi sie, że jak dziecko leży na plecach, to zawsze wycieknie... mam ją trzymać na boku albo brzuchu? No i ile tego potrzeba, macie jakieś doświadczenia?
hmm 2 dni po porodzie podnosiłam płaczącą Weronike czy Antosię i wg mnie to nie jest nieodpowiedzialność. Jak mam wytłumaczyć 3 latkowi że nie mogę jej podnieść czy że coś jak ona tego potrzebuje. 6dni po porodzie normalnie wyjmowałam dziewczynki z wanny i normalnie juz funkcjonowałam bo nie miałam innego wyjścia I sobie jeszcze macice zalatwila bo 6dni po porodzie wziela na rece swoja 3letnia coreczke, bo jej szkoda bylo dziecka, bo chcialo na rece. Tym sposobem oberwala sobie macice razem z cewka moczowa, wszystko jej sie obsunelo. Nie wiem jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym.
Nataniel do dziś spi bez żadnej poduszki. W okolicy 3 lat moje dzieci zmieniały łóżko "na dorosłe" i dostawały podusię - najczęściej ta leżała totalnie poza łóżkiem a dziecko bez, dałam Antosi tą płaską z łóżeczka by cokolwiek miała pod glową i ta tez leży gdzieś poza główka codziennie wieczorem - więc wydaje mi się że jest jej niewygodnie. Dlatego ja nie daję Natowi podusi żadnej choć śpi najczęściej na brzuszku do tej pory Jak myślicie?
Wg mnie najlepsze rozwiązanie to własnie woda i przeczekanie.
hmm 2 dni po porodzie podnosiłam płaczącą Weronike czy Antosię i wg mnie to nie jest nieodpowiedzialność. Jak mam wytłumaczyć 3 latkowi że nie mogę jej podnieść czy że coś jak ona tego potrzebuje. 6dni po porodzie normalnie wyjmowałam dziewczynki z wanny i normalnie juz funkcjonowałam bo nie miałam innego wyjścia
Nadal jednak uwazam, ze 3latkowi mozna powiedziec: Mame boli brzuszek, nie moge Cie wziac na raczki, ale mozemy sie potulić na kanapie.
Nadal jednak uwazam, ze 3latkowi mozna powiedziec: Mame boli brzuszek, nie moge Cie wziac na raczki, ale mozemy sie potulić na kanapie.
morela1, podobny temat już był poruszany.
dokładnie JAHEIRA
Czyli tego tematu z synem się raczej nie porusza
W powyższym wątku są opisane m.in. owoce postawy rodziców pt. tylko NPR mu do szczęścia potrzebny nie będzie.