Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Będę bardziej uważała,mam nadzieję,że przez swoją głupotę nic sobie nie zrobiłam
W ciazy nie wolno było ale przy karmieniu piersią juz chyba tak...
A skoro mowa o suchi..
W ciazy nie wolno było ale przy karmieniu piersią juz chyba tak...
no włsśnie! niech ktos to potwerdzi, proszę proszę proszę! bo ja UWIELBIAM sushi. Pewnie wasabi i imbiru nie można ja któreś dziecko wrażliwe na ostre, ale jaky kto wiedział czy można surową rybę i glony, to z góry dzięki
Madzia, ja glony i imbir już jadłam ale tykwa, omlet i ogórek to tylko połowa radości z jedzenia sushi
Ale mi głowa dzisiaj pęka. Krzyś się w nocy budził co 1,5 godziny. O piątej zaczął mi śpiewać. Leżał sobie obok, śmiał się i śpiewał. I był wyraźnie zawiedziony, że nie chciałam się do niego przyłączyć
wczoraj śniło mi się, że odebrałam wynik bety a na nim ponad 19 tyś.
a testowałaś naprawdę?
Ech,czasem mam wrażenie,że on żałuje że mamy dziecko.Codziennie awantura,że się nie wysypia i w ogóle nie poświęca jej uwagi
(ale niestety gumka nam pękła).
Ech,czasem mam wrażenie,że on żałuje że mamy dziecko.Codziennie awantura,że się nie wysypia i w ogóle nie poświęca jej uwagi
nas tak poniosło dziś rano, że 20min "po fakcie" leżymy sobie, leżymy i nagle "oooooooooooooo kuuuuuuuuuuśwa, o gumce zapomnieliśmy
Ewidentnie boli go brzuszek a niestety herbatka koperkowa pluje dalej niz widzi.
Chodzi oto,że dziś zauważyłam w historii,że mąż przeglądał TE strony.
Boje się pomyśleć co on może robić oglądając to To jest chore..
Teo, napisz jeszcze, że Ninka sama zasypia w dzień bez marudzenia w łóżeczku, to nie uwierzę,
Boje się pomyśleć co on może robić oglądając to To jest chore..
ale właśnie to się chyba nie bać trzeba i robić tak jak Ty i sobie nie dobierać do głowy
z obserwacji jakie poczyniam na moim 19-sto miesięcznym bratanku skłonna jestem rzecz, że im dalej w las tym gorzej
ale właśnie to się chyba nie bać trzeba i robić tak jak Ty i sobie nie dobierać do głowy
nas tak poniosło dziś rano, że 20min "po fakcie" leżymy sobie, leżymy i nagle "oooooooooooooo kuuuuuuuuuuśwa, o gumce zapomnieliśmy"
Teo a NInce w końcu wyszedł jakiś ząbek?
Czy nagle przestało ja boleć?
Myslalam, ze herbata koperkowa to wlasnie jeden ze sposobow na bolacy brzuszek