Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Magdalena,kurczę tak Cię czytam i mam dokładnie to samo.. Na początku łapie cyca,ssie, a po chwili cyrk.
moja gazetkę wczoraj sobie przyniosła do poczytania :-)
Mojej kumpeli tesciowa notorycznie przylazi ogladac tv, a potem mowi: nnnno, juz nie potrzebujesz pomocy to ide.
nie załamuj mnie Teo
Wtedy pomaga karmienie pod gorke.
Btw, ja wczoraj karmilam chodzac, jak mała wpadla w histerie wieczorem.
a ta dalej swoje "nooo przyjedźcie, przyjedźcie babcia ją ulula i ona na pewno zaśnie"
Uparcie dawał Witkowi telefon komórkowy, puszczał jakieś badziewne piosenki, pokazywał laptopa.
Mnie nie przeszkadza, jak biorą Witka na ręce
A jak powiedziałam, że moje dziecko przynajmniej do roku nie będzie znało słodyczy, to usłyszałam, że wychowam dziwaka, jak Cichopek i że dziecko potrzebuje cukru, bo go lubi ?!?!?
Hussy mam pytanie- czy ty rowniez karmisz piersią i dokarmiasz butelką.
No i tak za którąś wędrówką do dziecka teściowa na to "może ja pójdę i go uspokoję"...
ONA by ją pobujała w wózku i by usnęła
nic bardziej nie wkurwia niż jak ktoś mówi, że jestes wkurwiona
moja teściowa ogólnie nie jest jakaś bardzo nie tego, To miła kobieta, dobre ma intencje
I niech mu (jej) daje czekolady czy cokolwiek chce, ale bym miała 5 minut dla siebie czy dla męża :/
Teściowa na jedno skinienie przez piekło, ale by przyszła.Tylko co z tego? Zyskane w ten sposób 5 minut dla siebie nie będzie warte tych wszystkich szkód, które może spowodować ktoś, kto lepiej ode mnie wie, co jest najlepsze dla mojego dziecka...
lecia, z tą pieluszką to jest w tym coś :) ale dziecko musi do tego dorosnąć,