Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
teraz pilnuje co do mililitra
Zamówiłam laktator i będę odciągać pokarm i karmić ja nim z butelki, myślę, że to najlepsze wyjście
To chyba jednak skaza, bo kilka małych kropeczek na buzi wyszło
--
To nie potrwa dlugo. Laktatorem da sie utrzymac laktacje max 5tyg.
Teo, Wiki też dziś dała pospać tatusiowi (miał dyżur) obudziła się o 6:30, a potem o 9:30. Ja też się super wyspałam
W Viburcolu nie zmienił się skład, tylko zmienili wskazania i rejestrację leku jako na receptę,
Nie wiem, ja tylko napisałam co mi farmaceutka powiedziała w aptece, że jest więcej środka czynnego i dlatego teraz jest na receptę.
Teo każde dziecko jest inne, tak jak i każda położna ma inne zdanie :P
Żarcik, nie życzę Ci tego, jeśli potem przez cały dzień ma nie spać
z tym sie nie zgodze , moja córa jest wczesniakiem z 31 tc z rozwojem na 28, nie potrafiła ssac jak sie urodziła. Była karmiona sada a potem butelka - ja przez 6 miesiecy sciagałam pokarm laktatorem aventu co 3 godz
Dziewczyny przepraszam,ze ja tak z innej beczki,ale mam pytanko...Czy,ktoras z was do porodu kupila zel Dianatal?i czy bylyscie zadowolone z wyboru?Przeczytalam ostatnio w gazecie o tym zelu polozniczym i tak zastanawiam sie nad jego faktycznym dzialaniem...
moja kolezanka chciała na tym rodzic , ale jej wielu połozników mówiło,ze to tylko poslizg ma dac i lepiej jak chce to niech sobie parafine kupi chocby taka do lewatywy i efekt ten sam a koszty mocno rózne :) z tego co wiem to urodziła własnie na tej parafinie kilka dni temu i mówi ze w sumie wielkiej róznicy nie widziała ( to jej kolejne dziecko) choc moze rzeczywiscie jakos szybciej sie mały wyślizgnał )
A jesli moge zapytac, córeczka w ogole nie zalapala piersi?
córcia moja 1,2 kg spadła do 900g i niestety, mimo przystawiania nie chciała
Hurtownia z art dziecięcymi przy kosciele. Pewnie znasz
A mi się podobają na chrzest sukieneczki Nexta, na przykład taka
Magda teraz dopiero rozumiem co czułas jak Mery byla w szpitalu, choć ty mialas o wiele gorzej, wiec tym bardziej nie moge pękać, bede twarda... Póki co... rycze:(