Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ok. 5 miesiąca
i czasem tracę cierpliwość i po prostu robię jej butelkę :/
Rzuca się,krzyczy,ssie,wypluwa.. Ja próbowałam inną pozycję,ale to dało efekt o kilka minut dłuższy,i czasem tracę cierpliwość i po prostu robię jej butelkę :/ Nie wiem czy to dobre wyjście. Piersi mam pełne mleka,a ona possie chwilę i koniec..
To ja się chwalę Tadkiem.... Obroty opanowane do perfekcji 3 sekundy i Tadek jest na brzuszku
Ale robisz mm, czy odciągasz i dajesz swój pokarm?
to się nasze chłopaki zmówiły :) Mój dziś brykał z brzucha na plecy :) To ja się chwalę Tadkiem.... Obroty opanowane do perfekcji 3 sekundy i Tadek jest na brzuszku
Czy przez takie dokarmianie mm mogę stracić pokarm? Niby te cycki ssie,ale nie wypija wszystkiego.. A potem się zaczyna wybrzydzanie.
Najśmieszniejsze jest to,że w nocy jak się do cycka dorwie to ssie i ssie aż pada i usypia mi na rękach :)
Kurwa teraz to dopiero mam dola... Nie dalam rady jej urodzić... Nie dalam rady jej karmić :(
wszystko przez tą cholerną presję w Polsce na karmienie piersią i "eko-mamowanie"
Oj tak, w Polsce jest wielka presja karmienia piersią.
Plus do tego elementarne braki w wiedzy na temat laktacji u położnych, pediatrów.
"Proszę Pani, można się uczyć na prawo jazdylub na maturę, a nie jak być matką"
A jak mnie babki w windzie pytają jak jadę z Tadziem czy karmię piersią to mam ochotę je zabić!!!!!!!!!!!!!!
u nas położne też kładły nacisk na karmienie piersią. Uczyły dotąd, aż matka się nauczyła. Przychodziły non stop do tych co miały problemy. i w dzień i w nocy.
Brytyjki ponoć też
bratowa 6 lat w Londynie mieszkała i opowiadała, że tam 90 % babek dostaje [na własne życzenie] zastrzyk już przed porodem, którym ma na celu zapobiec pojawieniu się pokarmu po porodzie...
Teo moim zdaniem spore uogólnienie i generalizacja