Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Katar może od ssania mijać????
Jolanta znowu sie chyba opstrykała boto, bo wygląda juz jak chomik
wszyscy mi zwracają uwagę, że nasze dziecię jest b.silne.
No właśnie ja mam wrażenie,że poprzednie boto się przeterminowało, bo ma jak nigdy duże kurze łapy i wiszącą szyję...
wszyscy mi zwracają uwagę, że nasze dziecię jest b.silne
powiedzial mi ze "silne dziecko" to moze byc kilku miesieczne (np szybko siada, ladnie raczkuje itp" ale dopoki dziecko ma 1-2-3 miesiace to "silne" nie powinno byc.
a mozna soie tak po prostu pojsc do jakiegokolwiek neurologa?
Magdaleno a to bardzo powazne jest?
Ninka pierwszy raz obróciła się sama na brzuszek!!!!
Mery sie tak wydziera, że normalnie masakra! jakby ją coś bolało. aż ja sie śmieję na głos, bo normalnie az mnie to śmieszy, że ona tak sama nie wie czego chce.
I teraz to pewnie non stop na brzuszku bedzie leżeć
myślicie, że to normalne, że dziecko dwa miliony razy dziennie przybiega się przytulać do mojej nogi???chyba po prostu potrzebuje co???
i pytanie techniczne mam - czy jak dziecko zaczęło fikać jak pchła szachrajka to muszę już opuścić materac w łóżeczku czy raczej jeszcze z niego nie wylezie ?
W praktyce wygląda to tak, że większość z tych dzieci w wieku 2 lat, po zdjęciu pieluchy sra na dywan i potem rozsmarowuje to w ścianę, dywan i firanki.
jak ja to opanuję?
w domu jedyną akceptowana przez mojego Syna jestem ja :/ A ja mam już dość tulenie i pocieszania klocka 11kg bo wielką tragedią jest to że znikam z oczu
Stoi w łóżeczku z gołym zadkiem, w ręku trzyma pieluchę. Zawartość pieluchy wala się (w kawałkach) po dywanie. A ta mi z radością majta pieluchą i piszczy z radości "PUSTAAAA, PUSTAAA".
gdy Kuba był mały czytałam właśnie że rok
--
Cóż więcej mogę doradzić - przeczekać, przejdzie w końcu
Ceri, wrócę do Twojego pytania o katar