Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
On niestety z tych ludzi, którym budzik musi milion razy zadzwonić zanim zwloką swoje 4 litery z łóżka...
Jah, dobrym sposobem na niego (jak nie miał tego budzika) było położenie telefonu wysoko na szafie ;-)
Taaaaa, zanim sznowny małżonek-leniwiec by się doczłapał to Wojtek zdążyłby sobie już pieluchę sam zmienić
"Nie przytulisz mnie jeszcze na chwilkę?"
Ceri chyba przegapiła moje pytanie , ale zadam ogólnie: Mamuśki z Warszawy, który basen dla niemowląt polecacie?
No przecież Ci napisałam,
Dziewczyny,Wy też byłyście luzniejsze po porodzie? Ja wczoraj pytałam oto męża i powiedział,że trochę jestem To wróci do normy,czy już tak będzie?
moze te prezenty sa dla wybranych osob :>
Dziewczyny mam pytanie kupiłam sterylizator mikrofalowy no i właśnie wyjełam z nigo butelki no i są całe mokre od pary. Powiedzcie mi co z nimi robicie po wyjęciu???
w kazdym razie udalo sie kliknac, trzeba tylko trafic w odpowiedni punkt w kwadraciku
wzmożone ślinienie się mogą świadczyć o tym, że coś się zaczyna dziać??
A ja ostatnio w nocy się budzę z Kubą koło siebie Muszę go brać do karmienia i chyba usypiać bo nie pamiętam skąd się wziął w naszym łóżku
Aaaaa, Witek zasnął własnie bez lulania
I trwało to tylko 15 minut
Trzy razy musiałam wejść i go położyć, za czwartym pogłaskałam po głowie,minutę potrzymał mnie za palec i odleciał.
Ale mi prezent zrobił z okazji Dnia Kobiet