Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Krzyś chyba (na szczęście) tego obrazka nie widział
Ceri, jeśli Krzyś urodził się 3 tyg przed terminem, to teraz te 3 tyg musisz dodać (a nie odjąć) do wieku rzeczywistego.
i tak uważam, że te skoki to pic na wodę
Popieram To prędzej działa na zasadzie siły sugestii - mam oczywiście
Jakby mu nie liczyć tych tygodni, to i tak uważam, że te skoki to pic na wodę
Szczerze, to ja nawet nie wiem, w którym tyg życia jest moja Córka.
gdzieś czytałam, że te skoki to taki trochę wymysł. ja tam bardziej wierzę w wytłumaczenie, że po prostu dziecko czasem musi sobie odreagować nadmiar wrażeń i już.,
soczek z bobovity jest niesłodzony
dla tych co myślą, że ich dziecko często budzi się w nocy.
Tak wygląda nasza standardowa noc:
Zjadł o 19:30, zasnął
1 pobudka przed 22 – ululany w wózku
2 pobudka ok 23 – ululany w wózku
3 pobudka o 0:30 – bąki, cyc, espumisan
4 pobudka o 2:06 – cyc, przewijanie
5 pobudka 2:45 – ululany na rękach
6 pobudka ok 4:06 – bąki, cyc, espumisan
7 pobudka 5:09 -bąki, cyc
8 pobudka=wstanie 5:50
Od początku tak się budził?
A my byliśmy w piątek na szczepieniu i to był koszmar.Oliwka dostała trzy zastrzyki.Jeden w rączkę i po jednym w obie nóżki.. Jeszcze nigdy nie słyszałam,żeby moje dziecko tak płakało.Zrobiła się cała czerwona i z płaczu nie mogła złapać oddechu,myślałam że się udusi Aż łzy mi poleciały.Tak strasznie ją bolało.. Na szczęście obyło się bez gorączki i żadnych sensacji.Za to cztery dni + wczorajszy to istny koszmar.. Płacz,płacz,płacz non stop. Od 9 rano do 20.00 leżała i płakała.
Płacz,płacz,płacz non stop.
No teraz to padłam! Moja jeszcze nie trzyma w 100% pewnie, a Ty byś już chciała, żeby Oliwka trzymała???
Ostatnio na szczepieniu położna powiedziała,że to nie dobrze że nie trzyma główki..
Martwi mnie to,że położna położyła ją na plecy,podniosła za obie rączki ,a jej główka nadal opada do dołu
Oliwka dostała trzy zastrzyki.Jeden w rączkę i po jednym w obie nóżki..
po kim to to takie złośliwe....?
o dopiero teraz zauważyłam, że się moim biednym dzieckiem jako przykładem posłużyłaś heheheh