Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
chcesz napisać coś o cycozwisie, dajesz Krzysia Ceri
Krzyś od tygodnia definitywnie przestał być cycozwisem
Dostała znowu wysypkę, ostrzejszą niż ostatnio i niestety po szczepieniu !!! Teraz połączyłam fakty Cały tułów, szyja, za uszami, na głowie, masakra. Dodatkowo obrzęk na udzie i krwiaczek
by Krzyś CIę za parę lat zaskoczył powrotem nałogu
Cycozwisem się już zostaje, tylko najwyżej w stanie spoczynku.
U nas jak pogoda dopisze tak jak zapowiadają, to pójdziemy na pierwszy spacer w chuście
Wiki podjada, heheh podsysa pomarańcze, banana, pomelo, kurczaka gotowanego
Teo, poliki i broda to swoją drogą, ale tak to szyja, za uszkami, na głowie, cały brzuszek, pod pieluszka z przodu, jeden pośladek, no prawie cała jest wysypana oprócz rąk i nóg z przodu, bo z tyłu ma kilka kropek też
czy u Was tez zmienilo sie zycie towarzystkie po narodzinach dziecka?? Czy to tylko my mamy takich trefnych znajomych dla ktorych juz nie jestesmy "atrakcyjni" towarzysko?
I nie chodzi o wyskakiwanie na piwko w kazda sobote... chodzi o normalna kawe, wspolny wypad do kina czy pogaduchy i pizza na wynos..
czy u Was tez zmienilo sie zycie towarzystkie po narodzinach dziecka?? Czy to tylko my mamy takich trefnych znajomych dla ktorych juz nie jestesmy "atrakcyjni" towarzysko?
mleka udaje mi się odciągnąć tak do 50mln a mała już dziś powinna jeść 70
robiłyście soie morfologię po porodzie?
Lekarz powiedział mi, że mam jakąś infekcję bakteryjną, ale że karmię piersią to nie może mi zbytnio pomóc.
to zależy o jakie trzymanie główki chodzi. takie maeństwo na pewno nie będzie trzymało główki stabilnie, ale pewne próby na brzuszku na pewno już powinno leciutko podejmować