Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja ze względu na anemię na końcówce ciąży robiłam morfo po ciąży

położna która była to ogólnie prawne nic mi nie pozwoliła jeść:D nawet gotowanej marchewki do obiadu ani buraków a to wszystko było w szpitalu... no i nabiału jak najmniej... nie wiem czy to ma jakiś sens..
Takie restrykcje nie mają sensu póki nie obserwujesz żadnych negatywnych reakcji u dziecka. Dieta matki karmiącej powinna być przede wszystkim wartościowa.
Dziewczyny, a iedy można wyjąć z fotelika tą gąbeczkę (adapter????) ?
A słyszałyście o "aferze" z vitD?
dę na wątek laktacyjny z tym, ale się chciałam wyzalić, bo generalnie mi smutno, że dziecko w sekundę jest w stanie się przestawić na butlę, a przy piersi nawet po 5 miesiącach efektywnego ssania potrafi się zepsuć
a ja mam lekkiego dołą. od jakiegoś miesiąca Mała fisiuje przy cycku. łąpie, puszcza, czea aż samo poleci. słabo ssie i żle się przysysa, więc już mi mleko tak nie leci z cyców przy karmieniu jak dawniedę na wątek laktacyjny z tym, ale się chciałam wyzalić, bo generalnie mi smutno, że dziecko w sekundę jest w stanie się przestawić na butlę, a przy piersi nawet po 5 miesiącach efektywnego ssania potrafi się zepsuć

Dostał brokuła i ciamkał zawzięcie, a piersi nie chciał. Dopiero po kąpieli się przyssał porządnie. Też się martwię, bo widzę, że jednak przez to jego ssanie mleka jest mniej
No ale siłą go nie przystawię...
ale sama wiesz,że jakbyś nie straciła pokarmu przez ten ból, to byś pewnie jeszcze powalczyła, nie?

dziewczyny mam pytanie jutro przychodzi do nas pediatra a ja kompletnie nie wiem o co pytać?? tylko tyle co szczepionki!! pomocy!!!!

Ostatnio Wiki je prawie tylko na leżąco 
Trzyma rączkami butlę i pije, wyciąga na chwilę i znowu pije, wyciąga, przesuwa na prawą stronę i pije itd.....
Karmienie trwało zazwyczaj 4 minuty, a teraz dochodzimy do 15 
Niech te zęby wyjdą 

A już u lekarza zawsze jest masakra.
Aż pan doktor był pod wrażeniem charakteru córeczki 
A teraz leży i gada, i uśmiecha się pełną buzią do swojego żółtego kotka.
Chociaż ja żałuje,że tak szybko przestałam karmić piersią.Po prostu zabrakło mi cierpliwości