Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy to normalne, by dziecko tak często upominało się o cycka? Czy to normalne, że tyle je? Kiedy i czy w ogóle mogę liczyć na to, że Jasiek będzie rzadziej jadał?
po Enfamilu czas snu się nie wydłużył...więc moje mleko jest podobnie wartościowe co to modyfikowane
Czy to normalne, by dziecko tak często upominało się o cycka? Czy to normalne, że tyle je? Kiedy i czy w ogóle mogę liczyć na to, że Jasiek będzie rzadziej jadał?
Czy to normalne, by dziecko tak często upominało się o cycka? Czy to normalne, że tyle je?
W ciągu dnia je średnio co dwie godziny. W nocy podobnie, przy czym najdłuższa przerwa jest po wieczornej kąpieli...do 3,5 godzin.
Czy to normalne, by dziecko tak często upominało się o cycka?
Kiedy i czy w ogóle mogę liczyć na to, że Jasiek będzie rzadziej jadał?
-Tak piszecie o nieprzespanych nocach,a moje dziecko prawie dwu miesięczne śpi mi od 20.00 lub 22.00 (stałe pory) do 5.00 rano. Ostatnio ją wybudzam,albo o 1.00 albo o 3.00 bo aż mi jej szkoda,że tyle czasu nie je. No i prawidłowo przybiera,więc nie wiem jak to jest.
Dziewczyny polećcie mi jakieś pewnego sprzedawcę przez internet tych kropli Sab Simplex
ale żeście mnie pocieszyły
Dziewczyny co podaje sie dzieciom na plesniawki w buzi??
A pleśniawki przypadkiem nie na języku się robią? Podobno ciężko się ich pozbyć i czuć ból podczas jedzenia. Tak z opowieści słyszałam ;)
Ninka śpi w takim razie odkryta? czy jednak wstajesz i ją przykrywasz??
Ceri, ale Wiki w nocy nie płakała, sama się przebudziłam, rzuciłam okiem na nią a ona śpi "rozwalona" jak żaba na plecach Zupełnie odkryta !
Mamy rozkopujących sie dzieci....a może śpiworki do spania byłyby rozwiązaniem
Teo- większość spodni jest na Krzysia za luźna w tyłku. Kopnie porzadniej nogami i spodnie spadają. On tak robi non stop, w domu to samo
No ale na spacerze w marcu to już lekkie przegięcie