Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o 4:30, wrrr. Ale najlepiej pomagają ćwiczenia nóżki do brzuszka, a potem butla mleka, przy ssaniu się rozluźnia.
biedne te dzieciaczki takie maleńkie a tak muszą się namęczyć, jak nie kolki to ząbkowanie ehhh
, różnica 3mg na 1ml... Ostatnio wyśmiałam różnicę chyba 0,17mg żelaza na 100 ml mleka, aż moja córka dostała zaparć... tak więc dzieci wyczuwają takie minimalne różnice w składzie. Wystarczy podać zamiast 15, 17 kropli Boboticu :) Marta daj znać jaki efekt.
ok jutro wieczorem postaram się dać znać czy coś pomogło. Dzięki dziewczyny jeszcze raz!!
Czy to normalne, by dziecko tak często upominało się o cycka? Czy to normalne, że tyle je? Kiedy i czy w ogóle mogę liczyć na to, że Jasiek będzie rzadziej jadał?
No więc jest dla Was nadzieja
po Enfamilu czas snu się nie wydłużył...więc moje mleko jest podobnie wartościowe co to modyfikowane
. Wszystko jest ok. Mały dobrze przybiera i trzeba się cieszyć. Przy maminym cycuchu mu najlepiej widocznie. Wiem, że to marne pocieszenie, ale kiedyś mu minie. Ja tam staram się brać to, co daje "los", bo inaczej oszaleć można. Aktualnie wstaję do Staszka w nocy co godzinę albo i lepiej, bo cztery zęby na raz mu wychodzą. Będzie dobrze, zobaczysz.
Czy to normalne, by dziecko tak często upominało się o cycka? Czy to normalne, że tyle je? Kiedy i czy w ogóle mogę liczyć na to, że Jasiek będzie rzadziej jadał?
a czemu Ty sie spodziewalas przespanych nocy przy noworodku?
Czy to normalne, by dziecko tak często upominało się o cycka? Czy to normalne, że tyle je?
W ciągu dnia je średnio co dwie godziny. W nocy podobnie, przy czym najdłuższa przerwa jest po wieczornej kąpieli...do 3,5 godzin.
Czy to normalne, by dziecko tak często upominało się o cycka?

Więc od drugiej do szóstej Krzyś spał na piersi
Kiedy i czy w ogóle mogę liczyć na to, że Jasiek będzie rzadziej jadał?
-Tak piszecie o nieprzespanych nocach,a moje dziecko prawie dwu miesięczne śpi mi od 20.00 lub 22.00 (stałe pory) do 5.00 rano. Ostatnio ją wybudzam,albo o 1.00 albo o 3.00 bo aż mi jej szkoda,że tyle czasu nie je. No i prawidłowo przybiera,więc nie wiem jak to jest.

Z tego powodu lepiej już stosować Windi lub Delicol. Trzymaj się dzielnie.Dziewczyny polećcie mi jakieś pewnego sprzedawcę przez internet tych kropli Sab Simplex
ale żeście mnie pocieszyły

Taki gatunek niestety nie istnieje

Nad ranem to ją swoim szlafrokiem przykryłam, bo cała kołderka była skopana pod jej nóżkami !!! Teraz spała koło mnie na łóżku od 18 do 19:40 
bez skarpetek na nogach. Co ja jej przykryłam te stópki, to ona przez sen nóżki w górę i na kocyk. To ja znowu, tylko że bluzą swoją, chwile spokój i znowu to samo
Czy to możliwe, że jej jest tak ciepło jak śpi, zupełnie bez przykrycia ?!?!? W nocy śpi w body i cienkim pajacu, a w dzień w body i spodenkach... Teraz zasnęła w śpiworku, mam nadzieję, że nie obudzi się w środku nocy z płaczem, że nie może się odkopać ?!
Dodam, że w sypialni kaloryfer jest skręcony i w nocy jest ok 19 stopni...

Dziewczyny co podaje sie dzieciom na plesniawki w buzi??
A pleśniawki przypadkiem nie na języku się robią? Podobno ciężko się ich pozbyć i czuć ból podczas jedzenia. Tak z opowieści słyszałam ;)
żarta jest i tyle, wczoraj padł nowy rekord 150 ml na raz
I ten osiołek jeden przy +8st chwilę jechał sobie z gołymi nogami
Ninka śpi w takim razie odkryta? czy jednak wstajesz i ją przykrywasz??

Ceri, ale Wiki w nocy nie płakała, sama się przebudziłam, rzuciłam okiem na nią a ona śpi "rozwalona" jak żaba na plecachZupełnie odkryta !

Mamy rozkopujących sie dzieci....a może śpiworki do spania byłyby rozwiązaniem

Teo- większość spodni jest na Krzysia za luźna w tyłku. Kopnie porzadniej nogami i spodnie spadają. On tak robi non stop, w domu to samo
No ale na spacerze w marcu to już lekkie przegięcie