Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
I ten osiołek jeden przy +8st chwilę jechał sobie z gołymi nogami
No to muszę powiedzieć, że mnie pocieszyłaś, teraz zanim cokolwiek zjem zastanawiam się sto razy i tak kończy się na chlebie z masłem Poprostu ten okres musi jakoś minąć i tyle... jak Paulinka miała mniej więcej tyle co Twoja Emilka - też przechodziła problemy brzuszkowe... a teraz? NIC! Ja sobie nie żałuję - jem właściwie wszystko, a ona ma to w nosie :)
czy u takiego 2tygodniowego maluszka dodawałyście coś do kąpieli? Bo na razie myliśmy go w rumianku (miał podrażnioną skórę) i jak ładnie zeszło to teraz się zastanawiam czy nie myć go w wodzie z dodatkiem kilku kropel oliwki? Czy tylko w wodzie?
Ja dodawałam oleje Linomag bo Emilka miała strasznie suchą skórę przez pierwsze 2 tygodnie (podobno zresztą to jest normalne, że u noworodka po urodzeniu tak łuszczy się skóra, ale trzeba nawilżać), teraz jak skończę buteleczkę to będę używała mydełka Bambino czy u takiego 2tygodniowego maluszka dodawałyście coś do kąpieli?
wiecie, co co mi chodzi: że 11w2d to jest początek 11 tc, a nie 12
pierwszy raz w życiu ufarbowałam włosy
Siku niby normalnie choć na koniec już ciagnie a 2to już gorsza sprawa tym bardziej że mam lekkie zaparcia! a ta moja temp to nie Wiem z Kad czuje dyskomfort w okolicy blizny badz nerek Ogolnie do okoła dół brzucha!
! W którym roku życia jest twoje dziecko Madziu? W zerowym
Gdzieś czytałam, że dopiero przy wysokiej gorączce (powyżej 39 stopni) trzeba przestać karmić. Przerabiałam to jakiś miesiąc temu, tylko, że mnie 2 dni gorączka trzymała
--
Gdzieś czytałam, że dopiero przy wysokiej gorączce (powyżej 39 stopni) trzeba przestać karmić. Przerabiałam to jakiś miesiąc temu, tylko, że mnie 2 dni gorączka trzymała
a ja i bez powrotu @ jestem nerwus