Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No mnie się mój mąż zapytał, czy karmiąca matka ma permanentny PMS
ja jestem cholerykiem, ale jednak ciąża bardzo mnie wyciszyła, teraz to zauwazyłam, jak wróciła @. ja to tak odczuwam, że po prostu byle co mnie teraz wkurza, aż mnie ściska w środku. nie cierpię tego uczucia, normalnie trudno mi nad tym czasem panować.--
a ja i bez powrotu @ jestem nerwus
A tych zew. ile masz? myślę, że na dniach zaczną wypadać.
Kasia,a robiłaś sobie masaż piersi?Jak ja nie mogłam karmić przez dwa dni to brałam gorącą kąpiel,masowałam piersi i odciągałam,bo ból był niesamowity.To było przy nawale tydzień po porodzie.
(w ogóle państwowa słuzba zdrowia to mnie juz niczym nie zaskoczy. właśnie i tak znowu zapisałam się prywatnie, teraz do kardiologa, bo w Centrum Zdrowia dziecka mi powiedzieli, że nie zrobią małej echa serca, gdyz albowiem robią ich tylko kilka i tylko chorym dzieciom).
Dziewczyny a myślicie, ze to dobry pomysł, żebym jutro zabrała małą na pierwszy spacer?
ak bedzie tak jak dziś czyli w słonku jest koło 17 st.. to myślę że w kombinezon zimowy nie ma co dziecka ubierać.
A normalnie to zakładam jej taką cienką czapkę bawełnianą, przecież jej w tej gondoli nie wieje..
Ano właśnie - jak ubieracie swoje dzieciaki jak jest taka pogoda jak dziś?
musze jednak brac małą w auto i dojezdżac gdzies do parku…
tam to dopiero wylęgarnia wariatów z pieskami "onniegryzie"
sorry, za te przekleństwa, ale jeszcze mną telepie...
bo ten "miś" to taki jakby polarek jest