Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
,z podpitymi gorzej
. Co dzień chodzę z Wiki i Rigo na spacer. Rigo na smyczy długości 1 metr, krótko trzymany w mojej prawej ręce idzie przy wózku. A w lesie sobie paniusie spacerują ze swoimi pieseczkami luzem biegającymi !!!! Co i rusz któryś podbiega do Rigo, a ten wiadomo chce się bawić, i jak ja mam kurwa pchać wózek jedną ręką po leśnych wertepach, a drugą trzymać Rigo wariującego z młodym labradorem. Nosz kurwa mać, kiedyś mi te psy wózek przewrócą !!! Zwracam uwagę za każdym razem, że utrudnia mi to normalny spacer z dzieckiem, ale do durnych ludzi nie dociera !!! Ot tyle w temacie piesków.
Asiu, tylko polarek ma do siebie to,że nie oddycha. Stąd Ninka mogła się spocić i czuć dyskomfort.
A może spróbuj ją ubrać w coś "oddychającego"

poliester laminowany uretanem (PUL) - z tego robi się pieluszki wielorazowe, ODDYCHAJĄCE, więc ten polarek musi oddychać, chyba że czegoś nie rozumiem...

Pewnie z polarem jest podobnie, poszukałam w necie i z poliestru robi się ciuchy termoaktywne, oddychające dla sportowców
I bądź tu mądra....
My jutro jak będzie tak ciepło jak zapowiadają, śmigamy w bluzie
A przykrywasz ją jeszcze czymś Teo?
body z krótkim, na to lekka koszulka i jakaś ciepła bluza bawełniana lub welurowa. A na nogi rajstopki i spodenki.

Z rana pognałam do sklepu po czapeczkę dla młodego, bo ta, którą kupiłam mu na wiosnę okazała się za mała
Buciki mają być lekkie, mieć sztywną piętę i elastyczną podeszwę. To podstawa przy wyborze.
Butki muszą być przynajmniej 0,5cm dłuższe niż stopa. Albo postaw dziecko na wkładce (są wyjmowane często), albo jak włożysz stópkę do bucika, to powinnaś być w stanie włożyć za piętę swój palec.wg mnie na butach nie wolno oszczędzac :)
Na początku dużo nie ma co kupować, bo stopa szybko rośnie i co trochę trzeba nowe.
A co do psów - to wprost nienawidzę takiego podejścia niektórych, że jak mały (york jakiś czy inny w ten deseń), to może latać samopas, "bo nie gryzie"
Moja mina chyba powiedziała wszystko bo pies resztę naszej wizyty spędził w ogrodzie.

bez czapki, kocyka i innych :P

Ja bym się mimo wszystko bała bez czapki z dzieckiem jechać...
do roku dziecko zawsze na dworze powinno mieć czapeczkę.

W tydzień przywaliła 300g i wróciła do swojego centyla

Nie uwazacie, że to trochę za wcześnie?... ja by, poczekała do skończenia 5 mca...
Ale wydaje mi się, że powód do płaczu raczej zawsze powinien być?

Dziewczyny, a czy to normalne w wieku 3 miesięcy, że moje dziecko leżąc na moim brzuchu gdy ja siedzę podciąga się samo do siadu i to dość mocno??Od 2 dni mi tak robi.