Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Poza tym, moim zdaniem, dobrym wyznacznikiem do wprowadzania innych posiłków niż mleko jest siedzenie dziecka. I zainteresowanie jedzeniem. A Mery to jeszcze nic nie kuma w tym temacie
ale jak próbowałam ją na leżąco lekko za ręce podnieść, to główka jej opada, a tak to się dźwiga..
kupić tylko i schować, żeby "mieć z głowy"
hmm a Wy nie kupiliście teraz używanego ? bo coś mi świtało tak...
A mierzyć i tak możesz dopiero odpowiednio duże dziecko.
Po prostu nie przewidzisz jaką budowę będzie miała Ninka jak nadejdzie jej pora przesadzenia w większy fotelik.
Używany kupiliśmy ten pierwszy.
tylko pytanie - czy my będziemy wiedzieć [przymierzając Ninkę], że ona dobrze siedzi w tym foteliku ?
Jaherka co to za zasada 9 mcy - 9 kg?
Już nie mówię o bezpieczeństwie, bo to raczej oczywiste (nigdy nie wiesz czy ten używany przypadkiem nie uczestniczył w jakimś wypadku), tylko o samym użytkowaniu.
Już ma poza tym 8,3 a fotelik do 13kg jest..
a doczytałam na wątku fotelikowym, że jak używany to tylko ewentualnie od kogoś znajomego/z rodziny żeby mieć pewność, że nie było wypadku/kolizji
czy też nie ?
--
a doczytałam na wątku fotelikowym, że jak używany to tylko ewentualnie od kogoś znajomego/z rodziny żeby mieć pewność, że nie było wypadku/kolizjiczy też nie ?
Ubierz normalnie maluszka jak na dwór i weranduj :1 dzień 15 minut ,2 20 min , trzeci dzień 30 min i 4 dzień 40 min a potem zmykajcie na spacer
I niedługo będzie po fałdkach
czuje sie jak zacofana, kompletnie nie pamietam jak sie zajmuje takim malenstwem:)
I tez moje pytanie tak trzeba tzn psiknąć i od razu odciągać ?
za tydzień drugie szczepienie. Znowu mi serce bedzie pękać
jejciu ja tam się już poddaję, wydaje mi się, że moim mlekiem jej tylko szkodzę tylko co ja mam zrobić z nim? przecież tak samo nie zaniknie a mogę dostać na dodatek jakiegoś zapalenia