Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
natomiast pierwszy raz w życiu mam mega suchości w pochwie i śluzu nie obserwuję ŻADNEGO
A u mnie w tym temacie zmiana o 180 stopni, przed ciążą śluzu brak, wspomagałam się wiesiołkiem a i tak szału nie było, teraz śluz książkowy, nawet specjanie się nie obserwuję a wiem kiedy mam dni płodne.
Do dziewczyn po CC- jak z Waszym libido po porodzie??
że tak powiem.... szału ni ma
ja przed ciążą mialam wiecznie mokre majty a teraz pustynia
a ja przed, w trakcie i po niagara
tzn nie budzi tylko potrafi się rozpłakać tak na dosłownie 2-3 sekundy po czym dalej śpi jak suseł...tak jakby jakiś zły sen czy ki pierona nigdy tak nie miała....
tzn nie budzi tylko potrafi się rozpłakać tak na dosłownie 2-3 sekundy po czym dalej śpi jak suseł...
tak jakby jakiś zły sen czy ki pieron
Z tego co wiem to jeśli zaczęłaś szczepić jedną szczepionką to cały cykl trzeba nią szczepić.
Ale czy wzw nie jest juz przeciez zawarte w tym 6w1? Bo my skonczylismy juz 6w1 i teraz fajrant do 13mż.
Ja prz przestraszona biegne do niego, bo to płacz łamiący serce, a jak juz jestem przy łożeczku to on dalej śpi..
dziewczyny po CC powiedzcie mi czy wasze rany po kąpieli jakby się coś z nich sączyło??
i tak jak wychodzą tymi bokami to w tych miejscach mnie boli ;/
długo się taka rana goi? bo wiem że mogę odczuwać w tym miejscu, mrowienie, rwanie, no i martwą skórę
natomiast pierwszy raz w życiu mam mega suchości w pochwie i śluzu nie obserwuję ŻADNEGO
czy to normalne, że moja Nina od niedawna budzi się w nocy z płaczem jakby jej się coś śniło ?tzn nie budzi tylko potrafi się rozpłakać tak na dosłownie 2-3 sekundy po czym dalej śpi jak suseł...
W nocy tak nie ma, ale w ciagu dziennych drzemek a i owszem..
U mnie blizna też krzywa ale to mi wcale nie przeszkadza, ale ta "buła" nad nią