Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moja mama i mnie i brata karmiła tylko przez miesiąc, a potem pokarm stracił wartość, byliśmy głodni i musiała przejść na MM.
Pytam, bo właśnie moja mama i mnie i brata karmiła tylko przez miesiąc, a potem pokarm stracił wartość, byliśmy głodni i musiała przejść na MM.
Nie wiem czy to dużo, ale ona mi nigdy tyle nie jadła. jadła co 3 godz, czasem 2,5..
Mam najświeższą wiadomośc : MAMY PIERWWSZY ZĄBEK
Hej dziewczyny! Mozna do Was?
Teo, dzieki :-* Pocieszylas mnie bardzo!
A ja na dzień dobry mam dla Was taką impresję: wczoraj w sklepie widziałam 6latka ze smoczkiem!!!
Magdalena - ciekawi mnie jaką wadę zgryzu to dziecko będzie miało
Ciekawe jaki rozmiar miał ten smoczek u tego 6 latka??? czy w ogóle takie produkują ???
I wiecie co? jak wczoraj tak strasznie płakał to zmieniłam zdanie i będę go nosić ile potrzebuje.
R. dziś widział u małej coś białego w dziąsełku po lewej u góry... ja widziałam na dole.... ale myślę, że to było mleko
a mi jest źle kiedy u mnie oboje na raz tego potrzebują a ja już ich nie jestem sama w stanie udźwignąć i ponosić - więc jedno noszę a drugie patrzy się na mnie z wyrzutem
--
A jak to u Ciebie wygląda? bo u mnie coś takiego na dolnej trójce(???) od kilku dni i pleśniawka to nie jest, ostre to też nie jest... taka biała kropeczka.