Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co do ślinienia to pediatgra nam mówiła, że to przede wszystkim objaw uruchomienia ślinianek czyli gotowości do wprowadzania pokarmów innuych niż mleko
a w którym tyg najlepiej iść na USG bioderek??
W wolnej chwili wrzucę w końcu zdjęcia Wiki jak wcina różności :)
A może spróbuj z BLW
A TO :SMILE:
A może spróbuj z BLW ?
Znowu lutealna się zaczyna
i takie pytanie mi się nasunąwszy - jak długo dziecko MOŻE byc tylko na mleku samym ?
Dziewczyny wam te badania na mocz i krew zalecają lekarze czy same prosicie o nie
To ja chyba wyrodna jestem, bo zupełnie nie wiem, czemu mały płacze.
To ja chyba wyrodna jestem, bo zupełnie nie wiem, czemu mały płacze.
coś w tym jest, bo Krasnal też lubi zasypiać u mnie na brzuchu! Kładę go boczkiem, on podkula nóżki, główka między moimi piersiami i śpi... Może słyszy bicie serca i to go też uspokaja?
Dziewczyny co sądzicie o rozkładanych matach dla dzieci z wiszącymi zabawkami,świecącymi i "gadającymi" ?? Ostatnio chciałam kupić,kosztowała 116zł. Mała bardzo się interesuje wszystkim co się rusza i świeci i nie wiem czy inwestować w taki bajer ?
Moja córka jak zasypia na rękach to co jakiś czas podgląda.Kiedyś to sprawdziłam i odłożyłam ją do łóżka i się zbudziła jak oparzona.I ostatnio też domaga się uwagi i to większej niż dotychczas ;)
Dziewczyny co sądzicie o rozkładanych matach dla dzieci z wiszącymi zabawkami,świecącymi i "gadającymi" ?? Ostatnio chciałam kupić,kosztowała 116zł. Mała bardzo się interesuje wszystkim co się rusza i świeci i nie wiem czy inwestować w taki bajer ?
Mogę spytać co to ta trzydniowka?da się tym zarazić?
Dziewczyny i nie wiem czy wszystkie wiecie, bo ja kiedyś bym na to nie wpadła. Warto mieć w domu leki p/gorączkowe w postaci czopków i syropu.
Aha, dodam, że Nasza rehabilitantka mówi, żeby nie blokować młodej ale ja uważam, że trzeba działać bo główka będzie brzydka
Wiem, że podobno warto mieć paracetamol w wersji czopek i syrop oraz tak samo ibuprofen w dwóch wersjach. Potwierdzasz?