Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, jak wygląda kupka ze śluzem i może oznaczać?
Moj maly po jedzeniu- zwlaszcza w nocy jak go odloze do lozeczka rozbudza sie i nie chce zasnac..
Ale dzis w nocy sprobowalam dac mu smoczek i pomoglo.
Wiem, ze powinno sie odczekac minimum 6 tygodni ale zastanawiam sie jak z tym jest u Was?
a najada się czy zasypia przy cycku?
to podobno gorsza opcja, bo jak w czasie snu mu wypadnie to się obudzi...

napiszcie mi jak do jasnej cholery mam się wdrapywać na ten zasrany wierch z Mary, Jej bryką i siatami pełnymi zakupów?!

ale napiszcie mi jak do jasnej cholery mam się wdrapywać na ten zasrany wierch z Mary, Jej bryką i siatami pełnymi zakupów?
Zainwestować w chustę
No i po ostatnich 2h w chuscie kilka dni kregoslup mi robil wyrzuty.
mojego już niestety nie dostaje więc to taka mała, aczkolwiek marna, rekompensata za straty moralne 

bo teoretycznie nie powinien aż tak się odzywać...
ale pamiętam że miałam straszne wyrzuty jak jej go dałam...
Magdalena a jak u Ciebie z karmieniem? Młodej się odwidziało i je już ok? bo u nas podobne cyrki przy cycku
Dziewczyny a jak to jest z krwawieniem po porodzie? w poniedziałek będzie 6 tygodni po a ja dzisiaj zaczęłam znowu krwawić po prawie tyg przerwy! Miałam iść na kontrolę do gin w poniedziałek ale nie wiem co robić w takiej sytuacji? to chyba niemożliwe żeby to była już miesiączka???
A ze smoczkiem to nawet nie wiedziałam, ze są jakieś ograniczenia. My daliśmy już w 3 dobie życia,

I muszę się pochwalić: Kubuś zaśmiał się dzisiaj głośno DWA RAZY
raz nawet udało mi się ja nagrać jak zostawiłam ją w łóżeczku na moment i zaczęła swoje "rozmowy"
biedronka- jak Marysia była taka malutka jak Twój Wojtuś, to przebierałam Ją od razu-bałam się odparzeń:(
Biedronka ja mam dokładnie ten sam dylemat, ale moja mała zazwyczaj po chwili sama się budzi
od tamtej pory nie używamy chusteczek nawilżających tylko wody z mydłem i wacików kosmetycznych:)

]