Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny, jak wygląda kupka ze śluzem i może oznaczać?
Moj maly po jedzeniu- zwlaszcza w nocy jak go odloze do lozeczka rozbudza sie i nie chce zasnac..
Ale dzis w nocy sprobowalam dac mu smoczek i pomoglo.
Wiem, ze powinno sie odczekac minimum 6 tygodni ale zastanawiam sie jak z tym jest u Was?
a najada się czy zasypia przy cycku?
to podobno gorsza opcja, bo jak w czasie snu mu wypadnie to się obudzi...
napiszcie mi jak do jasnej cholery mam się wdrapywać na ten zasrany wierch z Mary, Jej bryką i siatami pełnymi zakupów?!
ale napiszcie mi jak do jasnej cholery mam się wdrapywać na ten zasrany wierch z Mary, Jej bryką i siatami pełnymi zakupów?
Zainwestować w chustę
No i po ostatnich 2h w chuscie kilka dni kregoslup mi robil wyrzuty.
bo teoretycznie nie powinien aż tak się odzywać...
Magdalena a jak u Ciebie z karmieniem? Młodej się odwidziało i je już ok? bo u nas podobne cyrki przy cycku
Dziewczyny a jak to jest z krwawieniem po porodzie? w poniedziałek będzie 6 tygodni po a ja dzisiaj zaczęłam znowu krwawić po prawie tyg przerwy! Miałam iść na kontrolę do gin w poniedziałek ale nie wiem co robić w takiej sytuacji? to chyba niemożliwe żeby to była już miesiączka???
A ze smoczkiem to nawet nie wiedziałam, ze są jakieś ograniczenia. My daliśmy już w 3 dobie życia,
I muszę się pochwalić: Kubuś zaśmiał się dzisiaj głośno DWA RAZY
biedronka- jak Marysia była taka malutka jak Twój Wojtuś, to przebierałam Ją od razu-bałam się odparzeń:(
Biedronka ja mam dokładnie ten sam dylemat, ale moja mała zazwyczaj po chwili sama się budzi
od tamtej pory nie używamy chusteczek nawilżających tylko wody z mydłem i wacików kosmetycznych:)