Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Boję się, żeby mu po prostu brzuszka nie rozepchać :(
ważne, że pomogło na kolki
A to do połowy roku powinien maluch podwoić?
A wczoraj już nie dopiął się w bodziaka rozmiar 74
Ninka ostatnio się w mało które bodziaki dopina przez te wielkie pieluchy na tyłku
dobrze :-)
na MM rewelacja...
przykre ale prawdziwe
dziecko je spokojnie, jest zadowolone, szczęśliwe i nie ma tych ciągłych awantur, wrzasków, kopania i pisków - jak to miało miejsce na cycu....
także tego
u Nas jest ciągle 20-22stopnie i nie wiem czy to dobrze...
Gienia, a te krostki to nie trądzik niemowlęcy? Nasz to ma... Pomaga przemywanie przegotowaną wodą i kilka razy wodą z dodatkiem łyżeczki mąki ziemniaczanej jakby co.
Mianowicie - mamy, które kąpią swoje pociechy w łazience - wycieracie i ubieracie dzieciaki też w łazience?
mamy, które kąpią swoje pociechy w łazience - wycieracie i ubieracie dzieciaki też w łazience?
A wiec jako maleńkiego maluszka (do m-ca może) kąpałam w pokoju ze wzgledu na temp. Ale już potem kąpałam w łazience i zawinięte w ręczik przenosiłam do pokoju na sofę (wcześniej przewijak) W łazience nie mam za bardzo gdzie naszykować ręcznik wiec kładę na kibelku Mianowicie - mamy, które kąpią swoje pociechy w łazience - wycieracie i ubieracie dzieciaki też w łazience? Jeśli tak - gdzie kładziecie dziecko?
a bym nie radziła traktować piersi jak samouspakajacza...tylko jako mlekodajny środek
Paulinka próbuje robić brzuszki chyba
My hartujemy Tadka....