Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Magda az mi łzy pociekly... Sama nie wiem co wlasciwie powinnam robic, jak sie zachowywac
Dziewczyny ile płaciłyście za szczepionkę na rotavirusy?? czy ona może powodować jakieś powikłania? Boję się tych dodatkowych szczepień...
to oczywiste przecież bo jak go położysz w pełnym brzuchem to duże szanse na pawia są
Boję się bardzo tych szczepień, tyle się naczytałam o powikłaniach itd
w Malopolsce tez piekne sloneczko ;)
położyłam młodą obok siebie na kanapie, a ona chwilę później się przekręciła o 90 stopni. wierci się i kręci hi hi :)
jak wychodziliśmy ze szpitala to neonatolog powiedziała nam gdzie możemy się zapisać do okulisty najlepiej i gdzie jest jeszcze kontrakt i faktycznie zadzwoniliśmy w zeszłym tygodniu i dziś mieliśmy wizytę :) Na szczęście z oczkami Janka wszystko ok, kolejna wizyta pod koniec kwietnia :) byłam dziś w przychodni zapisać synka do okulisty - i powiem wam, aż się dym unosi z mojej głowy z wściekłości, babka powiedziała, że zapisy są dopiero w maju i to na drugie półrocze, powiedziała że mam szukać gdzie indziej... u Was też takie cuda się zdarzają ? czy tylko u Nas taka służba zdrowia?
To okulista już takiego maluszka bada? a miałaś jakiś powód żeby go zapisać? Pytam z ciekawości czy sama nie powinnam zbadać małej, bo mam astygmatyzm a to się dziedziczy ale czy jest sens tak wcześnie badać?