Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale ona dostaje je tylko raz dziennie jak brakuje mojego pokarmu bo ona żarta jak cholera:D właśnie TEO twoja Ninka je 70ml matko moja 120 a ma miesiąc
puszcza bączki nie dużo ale już puszcza...
Moja jak miewa kolki(podejrzewam,że to kolki) to tak się wygina i jak płacze to aż się dusi i nie może złapać powietrza. Jak puszcza bąki to jestem spokojna,bo wiem że wszystko gra.Także może to coś innego? Przecież dzieci nie tylko płaczą,bo kolka,jeść czy pielucha. Może np. potrzebuje więcej Twojej uwagi,więcej czułości? Moja uwielbia płacząc zasypiać mi na rękach,i to w sumie nie taki płacz tylko takie żalenie się ;)nie wiem zmieniliśmy mleko z nan na bebilon może to to
Ale moja przy kolkach też bączki puszczała tylko, że to było nic w porównaniu z tym co dalej miała w jelitach kiedy jej włożyłam np gruszkę. Kurcze teraz te kolki to tak częste dolegliwości
Moja babcia ma pięcioro dzieci i żadne z nich kolek nie miało. Może to jest też po części wina tego, że teraz w jedzeniu tyle tej chemii? U nas na szczęście już dużo lepiej- już czwarty dzień jak mała jest spokojna
oby tak dalej! Aha Kasia a skoro karmisz małą mm to może podawaj jej po troszku herbatkę koperkową- położna mi mówiła, że przy karmieniu mm można dziecko troszkę dopajać a może akurat jej przejdzie?
Kasia tak Ci poradzę, nie wracaj do mleka NAN,

położna mi mówiła że jak karmimy mlekiem modyfikowanym czy nawet tylko dokarmiamy to bedzie brzuszek bolal niestety...

Poza tym,dziwne żeby leżało jak deska całe życie.Rozwija się,więc się zmienia 
a jutro robię sałatkę i resztę!
poza tym jakoś lepiej psychicznie się robi

Ale gdyby to była alergia pokarmowa, to trochę głupio, tylko na brzuszku, nie?
Ja jakoś nie wierzę w te skoki ;)

a ja wierzę bo moja Nina dziwnym trafem zawsze zaczyna się drzeć histerycznie [ o nic ] kiedy akurat błyskawica na wykresie...

,bo ZAWSZE po kąpieli drze się jak opętana. Dlatego ja się tym nie przejmuje,bo w moim przypadku w ogóle się to nie sprawdza
W takim razie moja ma skok codziennie na wieczór,bo ZAWSZE po kąpieli drze się jak opętana. Dlatego ja się tym nie przejmuje,bo w moim przypadku w ogóle się to nie sprawdza

A ja jestem "przerażona" tempem przybierania na wadze naszego Krasnala... 300 g w ciągu tygodnia! No i kilogram od wyjścia ze szpitala, czyli 3 tyg... Ma dwa podbródki już :DDD Mamy mleko, a tuczy ;)

Teorka, czyli mam się cieszyć tymi fałdkami póki są? ;)))

( tak Paweł zaczął mówić na Wiki) jest zdrowa 
Poza wychodzącą dolną dwójką jest uśmiechnięta od rana do 17 tej 
Bo później to wiadomo, aby do kąpieli 

A umorusana cała aż po rzęsy 
Dziś Wiki zajadała się chrupkami kukurydzianymi, chyba 4 wciągnęła

Dziewczyny pozdrawiam z łóżka na przemian z kibelkiem, niestety ja nadal chora
Myślę, że nic jej nie będzie od kilku kawałeczków papryki. Dziś rano z kolei ukradła mi suchą bułkę, takiego palucha długiego, jak jej zabrałam ( bo nie miałabym co jeść ) to był momentalnie płacz, więc urwałam jej spory kawałek i wcinała aż miło... aż miło potem tatuś odkurzał , tak nakruszyła 
i strasznie się cieszę, że Wiki zaszczepiłam
Bo ja już nie mam śliny w buzi i w głowie mi się kręci ( a piję dużo ), więc nie chciałabym aby nasza malutka przez to przechodziła. W życiu takiego choróbska nie miałam