Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W takim razie dalej inwestuję w Olejuszkę --
byłaś w Polsce u dermatologa?--
Zreszta tak po prawdzie to on nic nie chce jesc. Ani jablka ani marchewki ani zadnej kaszki. Dla niego mogloby nic nie istniec tylko mamusiowe cycki....
Dziewczyny, podpowiedzcie, co Wy jecie teraz w okresie karmienia piersią?! Ja tak siedzę i czytam w necie to same sprzeczne informacje znajduję...
Ja tak siedzę i czytam w necie to same sprzeczne informacje znajduję...
obytem w szpitalu z jasiem:((
jakie dawki???
A ja nie czeszę w ogóle i się zastanawiam po co kupiliśmy grzebyk i szczotkę
Dziewczyny, podpowiedzcie, co Wy jecie teraz w okresie karmienia piersią?! Ja tak siedzę i czytam w necie to same sprzeczne informacje znajduję.
szczoteczka do zębów
[quote=ewelinda29] w nadnerczu jest cos czego nie umieja zdiagnozowac w usg...wiec robili tez tomografie:((na 90% jest to krwiak okoloporodowy ktory ma sie sam wchlonac sam ale badaja tez to onkologicznie:((
Jeśli ja zachoruję to mały nadal może dostawać moje mleko? Jakie leki mogę brać zanim dotrę do lekarza?
ze sposobów alternatywnych moja mama też stosowała cebulę - kładła przekrojoną na pół cebulę w pobliżu łóżeczka - podobno działa antybakteryjnie.
Moim zdaniem prawie 3miesięczne dziecko nie powinno mieć problemów z trzymaniem główki - ani w pionie ani na brzuszku.
No mały leżał jak rozplaćkana żaba, to było równiutko tydzień przed tym jak 3 mce skończył. Podnosił główkę na 3sek i pierdut rył nosem w matę.