Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W takim razie dalej inwestuję w Olejuszkę --
byłaś w Polsce u dermatologa?--
Zreszta tak po prawdzie to on nic nie chce jesc. Ani jablka ani marchewki ani zadnej kaszki. Dla niego mogloby nic nie istniec tylko mamusiowe cycki....
Miesiąc, dwa i może mu się całkiem odmienić, cierpliwości
Dziewczyny, podpowiedzcie, co Wy jecie teraz w okresie karmienia piersią?! Ja tak siedzę i czytam w necie to same sprzeczne informacje znajduję...
Ja tak siedzę i czytam w necie to same sprzeczne informacje znajduję...
obytem w szpitalu z jasiem:((
jakie dawki???
A ja nie czeszę w ogólei się zastanawiam po co kupiliśmy grzebyk i szczotkę
Dziewczyny, podpowiedzcie, co Wy jecie teraz w okresie karmienia piersią?! Ja tak siedzę i czytam w necie to same sprzeczne informacje znajduję.
szczoteczka do zębów
w nadnerczu jest cos czego nie umieja zdiagnozowac w usg...wiec robili tez tomografie:((na 90% jest to krwiak okoloporodowy ktory ma sie sam wchlonac sam ale badaja tez to onkologicznie:(([quote=ewelinda29]

Jeśli ja zachoruję to mały nadal może dostawać moje mleko? Jakie leki mogę brać zanim dotrę do lekarza?
nie wiem co jest z nami nie tak, wszystkim pomaga a u nas lipa! najlepiej chyba działa mechaniczne wyczesywanie.
dziecko miało 3 miesiące i go wysmarowali a kropelek dali i za mamusię i za tatusia i na wszelki wypadek
po czym dziecko spało 24 h ciurkiem i obudziło sie bez płączu i od tamtej pory było juz ok
ze sposobów alternatywnych moja mama też stosowała cebulę - kładła przekrojoną na pół cebulę w pobliżu łóżeczka - podobno działa antybakteryjnie.
Płakać mi się chce. Może mąż jak ją podciągał za rączki to coś jej zrobił.. Jezu..
Myślałam o wizycie u lekarza.. Już sama nie wiem co robić.
Moim zdaniem prawie 3miesięczne dziecko nie powinno mieć problemów z trzymaniem główki - ani w pionie ani na brzuszku.
Mając tyle co Oliwka Hussy leżał jak rozplaćkana żaba, fizjoterapeutka i pediatra uspokajały, że norma jest do trzech miesięcy i mały chyba dwa dni przed skończeniem tych 3mcy zaczął dźwigać głowę. Wrobił się, nie?
Ninka od Teo chyba podobna agentka była 

I jak wtedy po neurologu panikowałam, to pediatra małego mówi mi "Wyluzuj matka, ma jeszcze tydzień na ogarnięcie się, norma jest do trzech miesięcy". No i się ogarnął z dnia na dzień
No mały leżał jak rozplaćkana żaba, to było równiutko tydzień przed tym jak 3 mce skończył. Podnosił główkę na 3sek i pierdut rył nosem w matę.