Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Możesz przemyć przegotowaną wodą lub fizjo ale jak będzie się ytrzymywało to do pediatry bym podeszła po krople. Mógł sobie tylko zatrzeć ale moze być i alergiczne Treść doklejona: 18.04.12 08:13
Dziewczyny, Krasnal obudził się dzisiaj ze spuchniętą dolną powieką - jest zaczerwieniona jakby coś go dziabnęło albo sobie zatarł oczko... Czy z czymś takim idzie się do lekarza, czy powinnam mu tylko oczko przecierać?
--
Baaaardzo dobrze na plamy marchewkowe działa również więcej luzu i akceptacja
A Krzyś dzisiaj tylko raz w nocy się obudził I rano też mi zafundował cudną pobudkę- leżał obok i głaskał mnie rączką po twarzy, i tak się słodziak uśmiechał i tak słodko gadał po swojemu, że myślałam, że go zacałuję
Najbardziej martwi mnie ten węzeł chłonny, nie dość że powiększony (teraz to wielkości średniego winogrona :/)to jeszcze twardy strasznie.
Najbardziej martwi mnie ten węzeł chłonny
Ja wiem że to sprawdzony babciny sposób ale nie dla dziecka Herbata jest za mocna i ostra a rumianek znów potrafi uczulić i to solidnie stąd najbezpieczniejsza jest woda i jeśli to tylko zatarcie czy zakruszenie to pomoże... Nam fakt faktem jedna z okulistek pozwoliła herbatę przykładać ale zrobić taką leciutką o kolorze dosłownie słomkowym i tym
Agunia, dzięki, wacik z herbata mu przykładałam i zeszło już :)
dopóki nie jest siny nie panikuj :) Mój syn ma takiego węzła od roczku (powiklania po zap oskrzeli/płuc) i on se taki jest od 9 lat i nic się nie dzieje - jak młody jest podziębiony węzeł bardziej się uwidacznia a na co dzień jest wielkości dorodnego winogrona hmm bardziej śliweczki małej ;) Poczekaj do piatku spokojnie :) Najbardziej martwi mnie ten węzeł chłonny, nie dość że powiększony (teraz to wielkości średniego winogrona :/)to jeszcze twardy strasznie.
Ja wiem że to sprawdzony babciny sposób ale nie dla dziecka Herbata jest za mocna i ostra a rumianek znów potrafi uczulić i to solidnie stąd najbezpieczniejsza jest woda i jeśli to tylko zatarcie czy zakruszenie to pomoże... Nam fakt faktem jedna z okulistek pozwoliła herbatę przykładać ale zrobić taką leciutką o kolorze dosłownie słomkowym i tym
Oliwka dała czadu,bo jak ją babka położyła na brzuszek to ta podniosła głowę wysoko do góry i trzymała non stop i co najśmieszniejsze próbowała się obrócić na plecy
no wiem właśnie trzeba słabiznę dawać i obserować (tak położna mowiła przynajmniej) a jak nie ma uczulenia to działa super! a rumianek znów potrafi uczulić i to solidnie
Moje dziecko położone na brzuszku podnosi się na rączkach i se przekłada głowę z jednego policzka na drugi nie za wcześnie????
Dziewczyny jak długo po porodzie przyjeżdżała do was położna środowiskowa?
u nas była RAZ i u nas chodzi tylko RAZ -> zależy od województwa
za każdym razem dziecko wazyła, dokladnie [!] oglądała, rozmawiała ze mną o wszystkim co mnie pokoiło, sprawdzała jak mała przystawiam i jak je [tzn czy dobrze] i ogólnie na prawdę widać było, że się babeczka przykłada
I chyba tym razem zrezygnuję z tej wizyty - po co mi ona? Czy któraś z Was ominęła te wizyty jakoś? Bo poważnie się nad tym zastanawiam...
jak zapisywałam Krzysia do przychodni w rejonie, to powiedziałam, że dziękuję za wizytę patronażową