Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ciekawe czy mała pośpi tyle, żebym mogła choć trochę ogarnąć temat ;)
Nie no - tresować nie zamierzam, hehehe
staram się przybliżyć sobie różne punkty widzenia wychowywania dziecka
ostatecznie pewnie i tak zdam się na instynkt, ale co tam
sam wypad do szpitala tez jest ryzykowny, bo mozna jakiś syf złapać, typu rota etc
W tej sytuacji chyba bym się nie zastanawiała...
Ile sie nasluchalam na temat karmienia pt "daj juz sobie sppokoj", "ze Ci sie jeszcze chce", "Adas pewnie nie dojada"
Weź mnie nie strasz! I jak ja mam im tłumaczyć, że nie mają racji? Gdzie większość moich znajomych/ciotek itd nie karmiła piersią? Skąd ona w ogóle wpadła na taki pomysł?
Kurcze jak ja was tak czytam to zastanawiam się czy moja Emila nie je za często? Ona potrafi co 1-2 godziny budzić się na karmienie, cud jak prześpi 3 godz. W nocy je o 22, 1, 3, 5, 7, 9.... itd, jedynie koło 17-18 śpi dłużej, ale to troszkę ponad dwie godziny... to normalne?
oj no to dobrze, ja w sumie jestem przyzwyczajona i mi to tam nie przeszkadza zbytnio, ale w nocy mogłaby pospać trochę dłużej Zdecydowanie normalne, jeśli karmisz piersią. Jeszcze trochę i ten rytm się wyreguluje. Cierpliwości, minie szybciej niż myślisz
jak mierze temp a mem ten termometr bezdotykowy to wychodzi tak 36.2 do 36.9
Kurde, laski, ogłaszam wszem i wobec, że HUGGIESY 3 SĄ BEZNADZIEJNE!!!!!!!! Znowu kupa wyszła plecami co za dziadostwo. włożyłam je, żeby złapac kupe i nie zapaprać wielorazówki, a efekt był taki, że zapaprał sie ulubiony bodziak, prześcieradło i dziecko po szyję.