Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale ostatnio jeden facet pobił wszystko i wszystkich "życzliwych" na głowę. Wychodziłam z banku, próbowałam manewrować wózkiem, żeby otworzyć sobie drzwi. A tu mija mnie młody koleś, otwiera drzwi i nie dość, że nie przytrzymuje to jeszcze z głupim uśmieszkiem je domknął!!!
A dziewczyny, jaki może być powód ślinienia się poza ząbkowaniem?
zaczyna wcinać piąstki
Wczoraj obejrzałam jakiś filmik na MamaZone gdzie dentystka mówiła o przecieraniu dziąsełek gazą jałową po każdym karmieniu, ale nie wiem, czy to nie przesada? Ja wstyd przyznać nie robię na razie nic, póki nie ma ząbka widocznego..
U mnie dziś masakra.. od 6.00 Oliwka nie śpi,tylko się drze.
A my dziś kończymy 4 miesiące .
Rano mama zważyła i 6650g
My ważymy łazienkową. Srednio raz w tygodniu po kąpieli. Tata z dzieckiem i bez dziecka.
Hussy, ja przygotowuje butle z cieplym mlekiem i wsadzam ja do termosu na butelki.
oje dziecko w nocy spi w łóżeczku na pleckach na tej poduszce dla ulewających dzieci
ooo, a co to?? Ja taką chce, bo moje dziecię non stop ulewa!
No i wyszło 37,6 i dziś to samo..
pamiętam, że jak kiedyś wrzuciłam filmik napisałyście, że ona to robi nieświadomie...
--
bo wtedy było widać, że ją głowa przeważa i ciagnie w bok powodując pseudo obrót z brzucha na plecki
normalnie na spacery się wyjść nie da bo jak tylko pannie 1 mikro promień na oko padnie [mamy parasolkę przykręconą ale czasami 1 promyk sie przesmyknie...] to od razu histeria, wyginanie, mostki itp