Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i czuję tą pierś
i teraz nie wiem odciągam pokarm i na razie z tej lewej małej nie podam bo nie wiem czy przy odciąganiu coś tam nie wleciało zobaczę do jutra czy się jeszcze pojawi takie coś!!! miała któraś taki problem??

Ale ostatnio jeden facet pobił wszystko i wszystkich "życzliwych" na głowę. Wychodziłam z banku, próbowałam manewrować wózkiem, żeby otworzyć sobie drzwi. A tu mija mnie młody koleś, otwiera drzwi i nie dość, że nie przytrzymuje to jeszcze z głupim uśmieszkiem je domknął!!!
A dziewczyny, jaki może być powód ślinienia się poza ząbkowaniem?
zaczyna wcinać piąstki

Jak zacznie spływać małemu po bródce, to warto ją smarować raz na jakiś czas, żeby nie wyszła wysypka.
Wczoraj obejrzałam jakiś filmik na MamaZone gdzie dentystka mówiła o przecieraniu dziąsełek gazą jałową po każdym karmieniu, ale nie wiem, czy to nie przesada? Ja wstyd przyznać nie robię na razie nic, póki nie ma ząbka widocznego..

U mnie dziś masakra.. od 6.00 Oliwka nie śpi,tylko się drze.
A my dziś kończymy 4 miesiące .

Rano mama zważyła i 6650g

My ważymy łazienkową. Srednio raz w tygodniu po kąpieli. Tata z dzieckiem i bez dziecka.
Nie wiem dlaczego jest tak spora różnica, ale tej łazienkowej nie ufam zupełnie ;-) Bratowa cieszyła się ostatnio, że jej synek dobił do 9 kg (Wg łazienkowej). Tydzień później Oli miał szczepienie i waga w ośrodku pokazała 8 kg...

Już sama nie wiem czy to była kolka czy co.. Masakra jakaś.Dałam jej butlę to wypiła 50ml i padła dosłownie..
a niedługo do ginekologa na wizytę.. Wierzyć się nie chce,ale pierwsza po porodowa. Albo nie było miejsc,albo ja nie miałam z kim zostawić dziecka.Pewnie niezły opierdziel dostanę od swojego lekarza
Hussy, ja przygotowuje butle z cieplym mlekiem i wsadzam ja do termosu na butelki.
Też fajna sprawa. Gotowe podać . Tylko czy mm można tak przechowywać?

Mama gotuje pyszności, każdy chce się z Małym bawić a ja mam czas dla siebie
oje dziecko w nocy spi w łóżeczku na pleckach na tej poduszce dla ulewających dzieci
ooo, a co to?? Ja taką chce, bo moje dziecię non stop ulewa!

No i wyszło 37,6 i dziś to samo..

szybko zrobiliśmy jedzenie a ona zjadła tylko 70 że niby taka głodna była
no dziś się wyspała wstała dopiero ponad godzinkę temu ale zasnęła gdzies kolo 1 w nocy
pamiętam, że jak kiedyś wrzuciłam filmik napisałyście, że ona to robi nieświadomie...
--

bo wtedy było widać, że ją głowa przeważa i ciagnie w bok powodując pseudo obrót z brzucha na plecki
no z brzuszka to faktycznie trudniej chyba jest?
hihihihinormalnie na spacery się wyjść nie da bo jak tylko pannie 1 mikro promień na oko padnie [mamy parasolkę przykręconą ale czasami 1 promyk sie przesmyknie...] to od razu histeria, wyginanie, mostki itp