Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mój Talka jak się przewraca to zazwyczaj wpierw przewraca się na boczek a następnie pomaga sobie nogą i głową i na brzuch .
moja też na słońce reaguje jak wampir:D:D:D
"chloe28: a na oczko mlekio swoje probowalyscie?"
nie próbowałam chociaż obiła mi się o uszy ta metoda..Jakoś mi się to wydaje takie..nieapetyczne..(nie wiem jak inaczej to ująć)
The fragile obserwuj malego, dzieci czasami tak reaguja na szczepienie nie zamartwiaj sie na zapas
ehhh...dlatego ja odciagam szczepuienie w czasie jka sie, narazie mamy jedna dawke za soba:P
a niedawno corka znajomej zapadla w spiaczke po 2 serii obowiazkowych szzepionek(w Pl)
bo na pneumo i meningo chci
kurczę... myślicie że do lata jakoś ta skóra się zahartuje?
Fragile na meningo to nie koniecznie. Chyba ze w regionie jest takie zalecenie (w2010 byko takie w pomorskiem).
FRAGILE moja Nina po I dawce 6w1 przespała caluśki dzień potem już po kolejnych nie spała za to była mega pobudzona
Ja cała się trzęsłam,ale jakoś to przeżyłyśmy ;)
W związku z tym mam pytanie - kiedy można maluchowi pozwolić spać np. 7 godzin w nocy? Bo ostatnio go karmię o 23, a potem "budzę" (mały ssie przez sen) o 3 i kolejne karmienie gdzie sam się budzi jako-tako jest o 6. Podejrzewam, że jakbym go o 3 nie budziła to do 5-6 by wytrzymał, ale nie wiem, czy już tak wolno robić, czy jeszcze nadal poić młodego w nocy - w końcu jest jeszcze malutki...
Ty nie wpadłam na to !
Talka albo w aptece kupowałam jakieś do tego celu kremy/żele Albo smarowałam altacetem w żelu a gdy dowiedziałam się że można rozrobić wapno (tabletka bezsmakowa na pół kieliszka wody) to nim - świetnie łagodzi
ja już wczoraj tęskniłam do 15 stopni i lekkiego zachmurzenia