Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Inez to ty jesteś na forum e-mama?
Jestem na wielu forach, ale rzadko piszę z uwagi na brak czasu 
Widziałaś opinie terapeuty odnośnie chodzików?
Wkładam Go, przewiozę po mieszkaniu, pobawi się z 5 minut i koniec.
And najwazniejsze ze jestescie do przodu :) a wsystkie Anie to mega uparte i dzielne babki wiec nie bol zabyCzy Anie są uparte tego jeszcze nie wiem, ale Anki które znam (nie mówiąc o mojej) należą do tych ludzi co mają miękkie serca a twarde .... Ja moją i tak zamorduję dzisiaj wiec w sobotę nie straszny jej występ - niech się lepiej boi wracać do domu - zołza jak poszła tak zniknęła

:
wszystkie Anki, które znam mają wielkie serca. Tylko zazwyczaj zycie niełatwe...no u mnie niestety tak samo jest...
Słoneczko nie zdążyłam ... Była w domu przez pół godz ale mnie nie było a jak ja przyszłam to już jej nie było. Próba z Diakonią i dziecko wróci około 21 do domu - na szczęście dziś nie ma zadanego nic no i dostała 5 z testu z ang - innymi słowy egzekucja odroczona hihihi
No i nie morduj najstarszej pociechy- przeciez jeszcze wczesna godzina:

swietne wiesci
ale z drugiej strony martwie sie troche bo cos mniej tego mleczka jest a ja tak chce karmic mala jak najdluzej nawet herbatki nie pomagaja karmi tez nie nie wiem co mogla bym jeszcze zrobic jak przystawiam ja do piersi to ok minuty trwa nim poleci a wtedy klaudia sie zlosci bo chce by odrazu jej lecialo a sposobu nie mam na to niestety a moze cos zle robie???? jutro ide na poszukiwanie lusek kakaowych slyszalam ze pomagaja oby tak bylo a i mam granulki te z BAIRONA pytalam tej poloznej mowila ze moge brac dwa razy dziennie po 5 oby to cos dalo bo jestem na podlamce ...ok bo chyba za duzo sie juz rozpisalam