Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w rajtuzkach, body z długim rękawkiem, sukienka, sweterek i czapka zawiązana pod szyją!
dzieci u nas w rodzinie już wieeeele lat nie było i nawet nie widziałam jak ludzie je ubierają- cudzym się nie przyglądałam :D
nawet jak jest tak ciepło jak teraz to ja zakładam długie spodnie i długi rękaw jeszcze i nie jest mi za gorąco :D
bo skoro Tobie nie za gorąco to pewnie jakby Eryk z gołymi nóziami leżał to po Tobie by dreszcze przebiegały, nie ?
ja zakładam cieniuteńką [białą koniecznie bo nie przyciąga słońca] chusteczkęi wiąże tak, że cały tył głowy goły więc się nie poci
Mała ładnie smacznie śpi, czasem muszę ją wybudzać, bo spi ponad 3 h...
bo moje dziecko z tych co to od początku śpi po 7-8 godz a ostatnio padł rekord 9,5 h
jesli dziecko dobrze przybiera nie budzić
Nie wiecie jak ma byc pod koniec dlugiego weekendu?
To ja przebijam wszystkich o tytul wyrodnej matki me dziecię dzis w domu w samej pieluszce urzedowało
Aaa, w teskaczu fajne ciuszki na lato
To ja przebijam wszystkich o tytul wyrodnej matki
moje dziecko było zadowolone podczas kąpieli w szpitalu
Biedronka - skaza wcale niekoniecznie wychodzi od razu! czasem po kilku miesiącach nawet! zaobserwuj czy nie ma zaczerwienionej szyi do tego, to też objaw alergii!
Alergeny po odstawieniu mogą się utrzymywać 2 tyg. więc po tygodniu możesz nie zobaczyć poprawy. U nas zeszło po 3 tyg od odstawienia dopiero!