Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url]
No,ale ilość chyba nie ma znaczenia.Ważne,żeby dziecko dobrze przybierało.
przyrost masy prawdę Ci powie - to jest jedyny wyznacznik tego czy dziecko się najada
mam umówioną wizytę u pediatry na 18.06
Pomóżcie - jak leczyć mokry kaszel u ponad roczniaka?Poza lekami wykrztuśnymi jest coś, co pomogłoby ten kaszel wysuszyć?
mam ten sam problem, z tym ze u mnie prawie polroczniak..
Dzis wizyta u lekarza bo ten kaszel nie pozwolil spac ani jemu ani nam dzisiejszej nocy...

szkodzil jej tylko miod..

Miodu sie w ogole nie powinno podawac malym dzieciom, chyba jakos do 2 lat.Poczytaj w necie.
Wiec rozumiem ze to Ty jadalas miod i Paulinke tak uczulilo..
Natalaa, no cóż, jedzenie z gotowych puszek czy sloikow jest mocno przetworzone. Przeczytaj sobie sklad i zobaczysz, ze poza fasola, pomidorami i przyprawami jest sporo rzeczy, ktore mogly mała uczulic.
Mleka odmawia, stałym jedzeniem się bawi ( rozgniata wszystko w rączkach, coś tam do buzi trafia, ale od tego raczej nie przytyje), nie wiem już co robić. Żebra już jej i łopatki wystają
Mam ochotę zarzucić BLW i karmić ją łyżeczką albo ode mnie z ręki niech je ( wtedy się nie bawi tylko rzeczywiście odgryza i je)
Ogólnie jest zdrowa, pogodna ( jak zęby są w defensywie) i taka kochana, tylko ta waga
Podpowiedzcie co robić.
Carrotka,jak się Wam udał wypoczynek?
I już wiem, że najlepiej mu cały dzień w cieniu ewentualnie podczas największych upałów w domku, gdzie jest chłodniej.

a jesli codzi o moja diete to, powiem tak jem tylko kanapki z serem, rosol i czesem jablko zjem, boje sie czegokolwiek sprobowac, bo mi serce peknie jak cos zjem a potem Mala bedzie sie meczyc...:/

W ogole siedze i rycze, Luska wstala o 6 i od tamtej pory spala moze 3 h;( non stop placze, chyba ja gazy mecza... Uspokaja sie u kazdego tylko nie u mnie, pochlastac sie mozna!
Teraz karmię mm więc inna sprawa. Nie ma co się ograniczać. Chyba,że nie jesteś przekonana ,to może co dzień wprowadzaj do jadłospisu coś innego,żeby sprawdzić czy Lusi to nie zaszkodzi. A nóż może się okaże,że i Ty będziesz mogła normalnie zjeść,a i dziecku nic nie zaszkodzi