Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zy to możliwe, że 2 tyg dziecko wymusza żeby je na ręce wziąć
postaw się (choć to trudne) na jej miejscu
A tymczasem pozdrawiamy ze spaceru w chiscie. Mloda spi juz godzine. Moj maly obciaznik lepszy niz fitness;)
W sensie że miałam nadzieję że tak jak u większości najtrudniejszy okres to takie 1 do 3 m-ca a u nas w sumie największe szaleństwo po skończonym 3. Nie wyrabiam za nią normalnie
my kupiliśmy wczoraj babydream
JSK JA NIENAWIDZE KOMARÓW!!!!!
Juz to g***o lata przed chwila mi zzbzyczalo nad uchem (to najgorsze, nie?) i zamiast spac, to poluje, bo sie boje, ze mi Meryl pogryzie. Ja mam tak, ze chocby bylo kilka osob w pokoju, to mnie urabie. Ide jutro po moskitiere!
Czyli jak masz 3 miesiące- dźwiga główkę leżąc na brzuszku, to teoria głosi, że do ukończenia 3 miesięcy maluch powinien opanować daną umiejętność.
To ja Was drogie mamy zapytam o krem z filtrem, którym mogłabym smarować 3 miesięczną córeczkę. Ponoć Ziajka jest fajna, ale po 6 miesiącu, a my potrzebujemy już teraz.
Już znalazłam, jest też od pierwszych dni, tylko z mniejszym filtrem
Ja nie powiedziałabym, że ma 4 miesiące, ale że zaczął 4 miesiąc życia lub leci mu 4 miesiąc życia.
body dl.rekaw i na to bluzka z dl. rekawem, no i spodenki ze stopkami i kocyk...