Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i teraz kurde nie wiem czy TO OBOWIĄZKOWE, żeby małemu dziecku czapkę zakładać [nawet jak jest chłodniej] czy o co kaman ?
skoro ja na 18 stopni chodzę z gołą głową to niby czemu Nina ma mieć przykrytą ?
serio pytam bo nie rozumiem istoty tego "czapkowania"
czyli dlatego mi starsze babcie uwagę zwracają [a tak na marginesie jaki bezczel nie ? ] skoro piszesz, że to kiedyś taki mit był
i teraz kurde nie wiem czy TO OBOWIĄZKOWE, żeby małemu dziecku czapkę zakładać [nawet jak jest chłodniej] czy o co kaman ?
Ja bardzo szybko przestałam czapkować i nawet teraz przy starszych jak nie ma mrozu czy jak nie sypie śniegiem w październiku listopadzie pozwalam im bez czapki śmigać do chwili gdy nie powiedzą że uszy marzną (ku oburzeniu nauczycieli i przedszkolanek)
Dziewczyny z czapką chodzi też o strzemiączko - należy je zakrywać przed wiatrem a koniecznie przed słoncem póki nie zarośnie.
Mi chodzi bardziej o firmę. Tzn. o różne produkty jednej firmy.
--
Ale jesli zawsze uzywalas tych samych chusteczek i nagle jakies krostki na pupci to pewnie od czegos innego.
Ogolnie slyszalam ze J&J produkty potrafia bardzo uczulac.
no i przy podciąganiu za rączki głowa leci w dół
Tak więc mamy już 5 ząbków
KASIA a ja właśnie przeglądając Pudelka [ ] trafiłam NA TAKIE ZDJĘCIA
a propo tego co napisałaś
pewnie poziom wapnia i fostatazy we krwii,
ale zrobienie badań nie zaszkodzi.
że mojej Nince głowa w dół przy próbie trakcyjnej [bo tak się fachowo to podciąganie nazywa] leciała do PIĄTEGO MIESIĄCA
no pamiętam i trochę mnie to pociesza, ale u nas doszło jeszcze kilka spraw i tak jakoś ....
ale nie wiem, czy gość nie przesadza, jutro obejrzy ja inny doktor żeby porównać opinie...
Wiesz, ja myślę,że to dobrze jeśli lekarz zleca dodatkowe badania w przypadku wątpliwości.
główke ma z tyłu spłaszczoną i zdaniem doktora miekką... zbyt miękką, no i przy podciąganiu za rączki głowa leci w dół
wiekszył wit D i dał jakies tam jeszcze Omega ale zlecił milion badań - morfologia, cytomegalia, toxo - te 2 miałam ostatnio w szpitalu i były ok, no i jakies tam wapnie i mnóstwo innych z krwi, n
Anula - morfologię np. mogą wziąć z palca, a już będziesz coś wiedzieć -