Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja bym poszłą do laryngologa dziecięcego
ale lekarz powiedzial,ze nie ma sensu bo jesli to robaki to bedzie cos podwyzszone i tak nam nie da 100% pewnosc
powiedzcie dziewczyny jak z pogoda na przyszly tydzien?
I teraz mam pytanie: pozwalać się podciągać czy jeszcze jest za wcześnie?
Kuba od kilku dni tak bardzo się podciąga do siadania, że masakra! Jak tylko widzi moją rękę koło siebie to już łapie i się podciąga!
powiedzcie jak wy sobie radzicie.
Magda a jak sie robi taki wymaz? czy trzeba miec skierowanie?
a skad wiedzieliscie ze zasiedlilo Marysi jelita? i jakim cudem maz sie zarazil?
myslisz ze jakby cos mial jeszcze innego to przy okazji by "usunela
Ja mam dalej problem z karmieniem. Mały często po tym jak wypije pierwszą "falę"wygina mi się w pałąk i nie mogę go dostawić. Serio zaczynam się zastanawiać czy coś mu nie jest bo wywraca w tedy oczami i często ryczy..Czy on się może tak najadać? Jak ryczy to zatykam go smoczkiem i skąd mam wiedzieć czy jeszcze głodny? W ogóle mały często leży wygięty w pałąk, a zasypia tylko na boku z głową odchyloną do tyłu. To normalne? Z córą tak nie miałam:(
ILLAN a oglądał Małego neurolog ?
Poza tym jak jest połączenie cyca i butli to się nie dziwię,że takie cyrki są
U nas to jest ciężki temat bo mąż uważa, że jestem przewrażliwiona i co chwilę się doszukuję nowej choroby u małego, a tymczasem jak dla mnie ma 3 z 5 objawów które opisujesz. W piątek dopytam lekarkę co o tym sądzi, ale się martwię
Dwa miesiące to już powinniście zaliczyć wizytę u neurologa.
pierwsze słyszę, że z dzieckiem trzeba do neurologa pójść jeśli pediatra nie wysyła, a nas pediatra nie wysłała..
ja też słyszałam, że przed I szczepieniem [ i każdym następnym chyba też ] dziecko powinien neurolog zbadać