Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja bym poszłą do laryngologa dziecięcego
nam sie dopiero po 4 miesiacach udalo wyleczyc plesniawki i martwie sie ze cos na gardle moglo zostac. Jak to masz smarowac? gardlo masz smarowac?
powiedzcie dziewczyny jak z pogoda na przyszly tydzien?

ale lekarz powiedzial,ze nie ma sensu bo jesli to robaki to bedzie cos podwyzszone i tak nam nie da 100% pewnosc

powiedzcie dziewczyny jak z pogoda na przyszly tydzien?
a nawet zdarzyło jej się ze dwa razy rączki do mnie wyciągnąć i jak wezme za rączki to prawie jej nie podciągam a ona siadać chce i głowke dźwiga
no świrek taki mały.... 

Jak tylko widzi moją rękę koło siebie to już łapie i się podciąga!
Nie mogę się z nim normalnie pobawić bo tylko siadanie mu w głowie i denerwuje się jak mu nie pozwalam. Jak już mnie złapie i pomogę mu troszkę,że usiądzie (podtrzymuję mu ciągle plecki) to aż piszczy z radości. I w ogóle tak sie rozwinął ostatnio ruchowo, że mostki napiernicza aż huczy, przekręca się non stop a ja chyba zaraz osiwieję bo nie wiem czy nie bedzie mial przez to wszystko problemów z kręgosłupem.I teraz mam pytanie: pozwalać się podciągać czy jeszcze jest za wcześnie?
Kuba od kilku dni tak bardzo się podciąga do siadania, że masakra!Jak tylko widzi moją rękę koło siebie to już łapie i się podciąga!
Jak robi to sama to niech sobie ćwiczy
powiedzcie jak wy sobie radzicie.
Magda a jak sie robi taki wymaz? czy trzeba miec skierowanie?

a skad wiedzieliscie ze zasiedlilo Marysi jelita? i jakim cudem maz sie zarazil?
myslisz ze jakby cos mial jeszcze innego to przy okazji by "usunela
uzywalam aphtinu, nystatyny, leku robionego na recepte i dopiero zel dactarin pomogl. Troche sie martwie bo to dziwne ze tak dlugo te plesniawki mial i obawiam sie czy na gardlo nie poszlo. Ale nystatyny 3 opakowania zuzylismy. A pisalam juz pod moim wykresem jak wygladala rozmowa z Irlandzkim lekarzem

Ale już po wszystkim, jesteśmy w domku. Michaś waży 5860.

Ja mam dalej problem z karmieniem. Mały często po tym jak wypije pierwszą "falę"wygina mi się w pałąk i nie mogę go dostawić. Serio zaczynam się zastanawiać czy coś mu nie jest bo wywraca w tedy oczami i często ryczy..Czy on się może tak najadać? Jak ryczy to zatykam go smoczkiem i skąd mam wiedzieć czy jeszcze głodny? W ogóle mały często leży wygięty w pałąk, a zasypia tylko na boku z głową odchyloną do tyłu. To normalne? Z córą tak nie miałam:(
Może nie ma pokarmu,może wolno leci ? Tak na prawdę ciężko powiedzieć co może takiemu małemu dziecku przeszkadzać.
U mnie było to samo. Jednak przy tym cycu dziecko musi się napracować,żeby zjeść,a z butli praktycznie samo leci
ILLAN a oglądał Małego neurolog ?

Poza tym jak jest połączenie cyca i butli to się nie dziwię,że takie cyrki są

Ja miałam pierwszą wizytę w 3 tygodniu,a u pediatry byłam już kilkanaście razy. Poza tym nie rozumiem, bez urazy ,ale skoro masz tyle wątpliwości, dziecko ma 2 miesiące ,a Ty dopiero odbyłaś jedną wizytę u pediatry no to przepraszam..
Możemy tylko pogdybać,a problem dalej jest. Może faktycznie wszystko jest w porządku,a Ty po prostu bardzo się martwisz i wyszukujesz nie prawidłowości
U nas to jest ciężki temat bo mąż uważa, że jestem przewrażliwiona i co chwilę się doszukuję nowej choroby u małego, a tymczasem jak dla mnie ma 3 z 5 objawów które opisujesz. W piątek dopytam lekarkę co o tym sądzi, ale się martwię
Dwa miesiące to już powinniście zaliczyć wizytę u neurologa.

pierwsze słyszę, że z dzieckiem trzeba do neurologa pójść jeśli pediatra nie wysyła, a nas pediatra nie wysłała..
ja też słyszałam, że przed I szczepieniem [ i każdym następnym chyba też ] dziecko powinien neurolog zbadać
I ja też uparta w tej kwestii, ale i nie tylko.
Ehh, ja tam uważam, że to ma swoje dobre strony. Byłam już kilka razy z Michasiem u pediatry z "różnymi takimi" i nawet pediatra powiedziała, że to dobrze, że przychodzę nawet z błahostkami bo ja tak na prawdę nie jestem sama w stanie ocenić czy coś jest błahostką czy nie i gdy są jakieś wątpliwości warto przejść się do lekarza...