Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u pediatry stwierdzono wzmożone napięcie
Teo ale jesli bylaby taka koniecznosc (badanie przed kazdym szczepieniem) to dzieci z marszu bylyby wysylane do neurologa przed kolejnym szczepieniem
Hussy napisala ze "prywatny neurolog" powiedzial jej ze przed kazdym szczepieniem powinno dziecko byc badane. Nie wiem, moze w ten sposob kabze sobie nabija bo wie ze kazda matka zaplaci i lekarza odwiedzi jesli jej tak kaza.
a jeszcze innym nawet do glowy nie przyszlo zeby pojsc przed I szczepieniem.
a jeszcze innym nawet do glowy nie przyszlo zeby pojsc przed I szczepieniem.
Moje dziecko urodziło się beż żadnych problemów,a u pediatry stwierdzono wzmożone napięcie,więc akurat obalam to co piszesz
Dokładnie
Byliśmy więc w określonym terminie u neurologa, oczywiście prywatnie i neurolog zaprosiła nas do siebie dopiero gdy maluch skończy 3 mies. i nie zalecała wizyty przed następnym szczepieniem choć mogła bo by zarobiła.
Czy teraz aby sprawdzić czy to faktycznie nabiał zawinił mam go podjeść i czekać na reakcję skóry?
Wiki pojawiła się plamka na klatce piersiowej, ok 0,5 cm średnicy, sucha, szorstka
Teraz mala spi obok mnie i slysze jak robi kupe, strasznie sie prezy i steka, widac ze ma problem;( do tego slysze jak 'zalewa' pieluszke...