Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No a kto powie jak to zrobić, by przewinąć dziecko po jedzeniu ( mój też dorabia w trakcie) i go nie obudzić? Jak zmienię po jedzeniu (zasypia na cycu) to jest wrzas i znowu cyc i znowu sen na cycu...hmmm
fajnie jest być mamą, fajnie gapić się na te bezzębne uśmiechy, słuchać guglania i patrzeć jak dziecko z zachwytu nad kropką na ścianie się pieni jakby wściekliznę miało
Lubi się nadal do mnie przy karmieniu poprzytulać, ale jak zasypiać to tylko sam, w swoim łóżeczku i dorośli won z pokoju Chcę go ponosić, pościskać trochę, a on na mnie patrzy jakbym go zjeść miała ;) Woli poleżeć, pogadać sobie ze mną, patrzy prosto w oczy, śmieje się jak szalony, ale broń Boże, żeby go przytulać!
a wiesz jak fajnie jest jak dziecko ząbkuje i cały dzień od samego rana aż do samego wieczora ryczy o wszystko łącznie z tym, że czyni to leżąc gołą dupą na przewijaku oraz kąpiąc się w wanience co do tej pory uwielbiało to jest dopiero radość z bycia mamą
ale niech mnie ta baba nie przytula ;)))
eee to chyba nie tak, może musisz sie nauczyc "jak przytulać" to znaczy dac sobie jeszcze czas, ja widze ogromne codzienne zmiany w swoich stosunkach z córą choć i tak czasem zrobię cos nie po jej myśli eeehhhh a przeciez chcę dobrze nie??
Dziewczyny - czy Wasze dzieci też się denerwują jak wypadnie im z ręki zabawka? Mogę z drugiego pokoju stiwerdzić, że grzechotka jej "uciekła", bo zaczyna krzyczeć jak opętana
Macie jakieś sprawdzone witaminy czy cokolwiek na wypadanie włosów? Myślałam,że mnie to ominie,a wypadają garściami. Dziś Oli złapała i niechcący wyrwała mi cały pęk włosów :/ A jak czeszę to aż szkoda gadać...
Macie jakieś sprawdzone witaminy czy cokolwiek na wypadanie włosów?
tylko kładzie się go normalnie (tak na pleckach na ręku) i puka w plecki.
przy MM ponoc się powinno dopajać...
to Albert przybija Wam piątkę. idzie identycznie :) he he idzie między 90, a 95 centylem wagowym ^^
położna zaleciła na to zakłądać drugą pieluchę (na bioderka)