Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
No a kto powie jak to zrobić, by przewinąć dziecko po jedzeniu ( mój też dorabia w trakcie) i go nie obudzić? Jak zmienię po jedzeniu (zasypia na cycu) to jest wrzas i znowu cyc i znowu sen na cycu...hmmm

" i próbowałam po cycu przewijać
Chcę go ponosić, pościskać trochę, a on na mnie patrzy jakbym go zjeść miała ;) Woli poleżeć, pogadać sobie ze mną, patrzy prosto w oczy, śmieje się jak szalony, ale broń Boże, żeby go przytulać!
Uwielbiam dzieciaka :)
fajnie jest być mamą, fajnie gapić się na te bezzębne uśmiechy, słuchać guglania i patrzeć jak dziecko z zachwytu nad kropką na ścianie się pieni jakby wściekliznę miało

Lubi się nadal do mnie przy karmieniu poprzytulać, ale jak zasypiać to tylko sam, w swoim łóżeczku i dorośli won z pokojuChcę go ponosić, pościskać trochę, a on na mnie patrzy jakbym go zjeść miała ;) Woli poleżeć, pogadać sobie ze mną, patrzy prosto w oczy, śmieje się jak szalony, ale broń Boże, żeby go przytulać!
i sie rozglądać, ale to bardziej wykorzystywanie starych jako pojazdu niż przytulanie, przytulanki i mizianki uskuteczniamy na macie
schodze wtedy do "jej poziomu"
a wiesz jak fajnie jest jak dziecko ząbkuje i cały dzień od samego rana aż do samego wieczora ryczy o wszystko łącznie z tym, że czyni to leżąc gołą dupą na przewijaku oraz kąpiąc się w wanience co do tej pory uwielbiałoto jest dopiero radość z bycia mamą
ale niech mnie ta baba nie przytula ;)))
choć i tak czasem zrobię cos nie po jej myśli eeehhhh
a przeciez chcę dobrze nie??
i kolejny antybiotyk
ale jest ok
jutro kontrola, w piątek wreszcie to usg główki, wszystkie inne wyniki z krwi juz mamy i sa ok 
i co chwila doróbki, kleksy i mokre bąki
eee to chyba nie tak, może musisz sie nauczyc "jak przytulać" to znaczy dac sobie jeszcze czas, ja widze ogromne codzienne zmiany w swoich stosunkach z córą![]()
choć i tak czasem zrobię cos nie po jej myśli eeehhhh
a przeciez chcę dobrze nie??
Dziewczyny - czy Wasze dzieci też się denerwują jak wypadnie im z ręki zabawka? Mogę z drugiego pokoju stiwerdzić, że grzechotka jej "uciekła", bo zaczyna krzyczeć jak opętana
Normalnie to jest tak wymuszone,że czasem to nie mogę się powstrzymać ze śmiechu 
Macie jakieś sprawdzone witaminy czy cokolwiek na wypadanie włosów? Myślałam,że mnie to ominie,a wypadają garściami. Dziś Oli złapała i niechcący wyrwała mi cały pęk włosów :/ A jak czeszę to aż szkoda gadać...
Też pamiętam te kłęby wyciągane z wanny po każdej kąpieli, brr.
Macie jakieś sprawdzone witaminy czy cokolwiek na wypadanie włosów?
tylko kładzie się go normalnie (tak na pleckach na ręku) i puka w plecki.
[/url]

Zważyłam też Jasia na wadze domowej i już 4,5 kilo ma nasz tłuścioszek (przytył w 3 tygodnie 1200gram). I za nami pierwsze sukcesy z pieluszkami wielorazowymi :D Pupa jak marzenie, od razu widać poprawę i wyraźnie czuć różnicę w te upały :D

Podeślij trochę tych witaminek, którymi ją dokarmiasz

przy MM ponoc się powinno dopajać...
)
he he idzie między 90, a 95 centylem wagowym ^^to Albert przybija Wam piątkę. idzie identycznie :)
położna zaleciła na to zakłądać drugą pieluchę (na bioderka)