Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
stwierdziła, że "nie robi żabki" i że przydało by się do wizyty u ortopedy tak pieluchę ponosić:(
więc kompletnie nie wiem co się działo

]tylko sie dzieć wykrzyczeć musiał
Eryk-histeryk

Tak sobie pomyślałam, że skoro 20 minut po czopku zasnął to chyba jednak coś musiało go boleć?
Teo, a myślisz, że powinnam go wybudzić za godzinkę-dwie na jedzenie? Bo ostatnio jadł o 17, potem kąpiel i od tego czasu taka jazda...
uszko ponoć najbardziej boli jak dziecko się kładzie na plecach..
i się darła i darła i darła.... dopiero jak cyca dałam to się chwilę uspokoiła, ale puściła i znów...
mnie położna tłumaczyła, że ciemiączko pulsuje np. przy odwodnieniu...
chociaż martwię się, że tej żabki nie robi:(
Dziewczyny, czy wasze dzieci w wieku 5 m-cy chetnie lezaly na brzuchu? Pytam, bo moj synek po 5 minutach nie jest w stanie utrzymac glowy (on duzy jest i ponoc dlatego, bo mu ciezko - ???), zaczyna sie wsciekac i plakac. Nie pomagaja zabawki, moje akrobacje, ksiazeczki i inne duperele. Jak u was bylo? Czym go zachecic do "brzuchowania"?

A czy Twoj maly tez ma humor zepsuty przez pol dnia, bo matka ZNOWU go na 5 sekund na brzuch polozyla ;-) ? Moje dziecko na mnie krzyczy i ciezko mi go "przeprosic". No coz, czekam az wyrosnie z tej niecheci...
Albo pieluchę, oczywiście czystą
A i tak po chwili się nudzi i hyc na plecy.
Hanny, a właściwie co to znaczy, ze nie robi żabki?
A cholera ją wie, że niby nie rozdziabia tak mocno nóżek,
Czy Wasze dzieci też podczas cyckowania zaciskają Wam paluszki na cycku i szczypią/drapią? Cycki mam poharatane jakby kot mnie podrapał a pazurki mała ma krótkie
Natala jesli cycki masz podrapane to Paulinka musi miec zle obciete paznokcie.Moze ma krotkie ale sprawdz czy nie sa ostre - lekko jej pilniczkiem zrob zeby nie byly takie ostre.