Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
stwierdziła, że "nie robi żabki" i że przydało by się do wizyty u ortopedy tak pieluchę ponosić:(
więc kompletnie nie wiem co się działo
tylko sie dzieć wykrzyczeć musiał
Eryk-histeryk
Tak sobie pomyślałam, że skoro 20 minut po czopku zasnął to chyba jednak coś musiało go boleć?
Teo, a myślisz, że powinnam go wybudzić za godzinkę-dwie na jedzenie? Bo ostatnio jadł o 17, potem kąpiel i od tego czasu taka jazda...
uszko ponoć najbardziej boli jak dziecko się kładzie na plecach..
mnie położna tłumaczyła, że ciemiączko pulsuje np. przy odwodnieniu...
chociaż martwię się, że tej żabki nie robi:(
Dziewczyny, czy wasze dzieci w wieku 5 m-cy chetnie lezaly na brzuchu? Pytam, bo moj synek po 5 minutach nie jest w stanie utrzymac glowy (on duzy jest i ponoc dlatego, bo mu ciezko - ???), zaczyna sie wsciekac i plakac. Nie pomagaja zabawki, moje akrobacje, ksiazeczki i inne duperele. Jak u was bylo? Czym go zachecic do "brzuchowania"?
A czy Twoj maly tez ma humor zepsuty przez pol dnia, bo matka ZNOWU go na 5 sekund na brzuch polozyla ;-) ? Moje dziecko na mnie krzyczy i ciezko mi go "przeprosic". No coz, czekam az wyrosnie z tej niecheci...
Hanny, a właściwie co to znaczy, ze nie robi żabki?
A cholera ją wie, że niby nie rozdziabia tak mocno nóżek,
Czy Wasze dzieci też podczas cyckowania zaciskają Wam paluszki na cycku i szczypią/drapią? Cycki mam poharatane jakby kot mnie podrapał a pazurki mała ma krótkie
Natala jesli cycki masz podrapane to Paulinka musi miec zle obciete paznokcie.Moze ma krotkie ale sprawdz czy nie sa ostre - lekko jej pilniczkiem zrob zeby nie byly takie ostre.