Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
i tak do dzisiaj ma
no nie wątpię ale chyba zdecydowanie bardziej polecam więcej ruchu, mniej grzania jaj przed kompem, luźniejsze ubrania od maleńkości itd itp a potem czepiała się żarcia hmm i to chyba całego - bo wszędzie jest chemia... Coś w tym jest, ginka mi kiedyś mówiła, żeby unikać soi i kurczaków.
zdecydowanie bardziej polecam więcej ruchu, mniej grzania jaj przed kompem,
było do mam chłopaków a nie dorosłych facetów - ale i tak mi przed oczami stanęło dzisiejsze pokolenie dzieciaków spedzające czas przed kompem... Poza tym szukając spodni czy bielizny dla syna (10lat) natknęłam się na całą masę opiętych bokserek i takich samych spodni :/ Agunia, ale ruch/laptopy to wiedza powszechna - chyba wielu facetów zdaje sobie sprawę z tego, że "grzanie jajek" nie jest zbyt dobre dla płodności.
Yol - no proooooszę Cię... Mój mąż jest wyczynowym rowerzystą od dzieciaka (a ma 33 lata) i spłodził syna w 4 cyklu. To jest raczej kwestia osobnicza, poza tym ewentualnie sprzętu (typu siodełko, portki), a nie, że każdy i zawsze.
tak mi przed oczami stanęło dzisiejsze pokolenie dzieciaków spedzające czas przed kompem
To jest raczej kwestia osobnicza, poza tym ewentualnie sprzętu
U lekarza widziałam taki do czoła i ucha jednocześnie, ale nie wiem czy takie coś zdaje egzamin.
Co do miętoszenia cycków, to Zwitkowski w tej swojej książce pisze, że w 2-4 miesiącu pojawia się ta umiejętność i to zupełnie naturalny odruch :) Ja se myślę, że dzieć wie co robi, bo jak ściągam laktatorem i masuję, to lepiej leci Tak mi się skojarzyło, bo wczoraj się natknęłam.
Dziewczyny, znajomi chcą do nas przyjść z dwuletnim dzieckiem. Nasze ma niecałe 2 tygodnie. Jeszcze jest nieszczepiony...to bezpiecznie tak?
Dziewczyny, znajomi chcą do nas przyjść z dwuletnim dzieckiem. Nasze ma niecałe 2 tygodnie. Jeszcze jest nieszczepiony...to bezpiecznie tak? Tyle się słyszy, że małe dzieci jakieś badziewia bezobjawowo przenoszą...czy przesadzam?
Natomiast mam pytanie odnośnie ropiejącego oczka.
ULITA ale to już powinnam z nim do okulisty jechać...w książeczce mam zalecenie, że w 3 miesiącu życia...czy to niebezpieczne np dla wzroku dziecka?
ja powinnam moja trzylatke wywieźć gdzieś za miasto na 2 tyg
Dziewczyny czy niemowlę karmione mm może być dopajane samą wodą? taką jaką szykuję się na mleko? Dawałam Emilce herbatkę hipp na trawienie i koperkową, ale bolał ją po nich brzuszek i bardzo brzydką kupkę robiła. Co mogę jej podawać w upały?