Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Natomiast jak chodzę z nim po mieszkaniu i pokazuję różne rzeczy to jeszcze mu się mocno kiwa... Czy jak na ten miesiąc to jest ok?
Nic nie leci, a on niumka, niumka i się nie denerwuje – najwyraźniej pierś go uspokaja… Nie wiem, ile to potrwa, bo pediatra mówi, że kilka tygodni do kilku miesięcy…
Albo leżeć z piersią w buzi i nawet nie próbować udawać ze ssie
w wieku 3 mscy dziecku się jeszcze kiwać łepek może
Fragile, Krzyś też miewał momenty że leżał i się bawił. Od czterech tygodni to BARDZO rzadkie momenty ;-)
ale wiesz Ania, że tego nie wolno robić za często ?
neurolożka to nam mówiła, żeby w ogóle w domu tak z dzieckiem nie ćwiczyć bo można mu w ten sposób zaszkodzić.....
jak śpi, szczególnie na brzuchu to głowę w prawo
A to Krzyś uznaje ewentualnie opcje pierś+stopa, ale samej stopy w dziobie nie uznaje
Tak na serio, to on po prostu wisi rekreacyjnie. Dla niego każdy powód do wiszenia na piersi jest dobry. Wisi jak jest zmęczony, jak chce spać, jak mu się nudzi, jak mu zimno, jak mu smutno, jak sam-nie-wie-co
A jeszcze drugie pytanie...co sądzicie o wyjeździe 3 miesięcznego dziecka (w sensie z rodzicami;P) do domku nad jeziorko?
eśłi masz podejrzenie o wzmożone napięcie oprócz neurologa odwiedź dobrego rehabilitanta od dzieci.
kiedy zaczęłyście "sadzać" Wasze dzieci do leżaczka - bujaczka?
Chodzi mi o to do jakiego wieku trzeba tak wybudzać dziecko co 3 godziny?
Chodzi mi o to do jakiego wieku trzeba tak wybudzać dziecko co 3 godziny?
Hussy chyba miała taką sytuację, że musiała wybudzać - co nie? ;-)