Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
eeej, Bejbe, ale jaka magia? no cooo Tyyyy ta magia, w sensie więź etc, to u mnie np przyszła późno, niedawno dopiero. że jak sie karmimy to mi się ciepełko rozchodzi i ogólnie rozczul na maksa.
no ale dam nam trochę czasu
U nas coraz gorzej
Wczoraj Hanka obudziła się mega napuchniętym prawym oczkiem. Po dwóch godzinach opuchlizna zeszła, a jej pod okiem zrobił się duży siniak . Dziś rano wstała z napuchniętym lewym oczkiem, ta sama sytuacja jak wczoraj po opuchnięciu został siniak. Oba bardzo jasno fioletowo-różowe. Wygląda to okropnie Jakby zupełnie jej się twarz zmieniła Czy spotkałyście się z czymś takim? Co może być przyczyną? Krople do nosa?
Moja śpi w Pampersach 3, a rano ściągam ważącą 5kg pieluchę. Nic nie przecieka, ubranko suche
Oskar ma prawie 7 miesięcy
wtedy zaczyna się pól litr siku i ze dwie kupy i tak do 8 to czasem ze 3-4 pampki pójdą
Muszę się pochwalić- moje dziecko wczoraj przekręciło się z brzuszka na plecy :), a miała mieć obniżone napięcie mięśniowe- hihi.
Muszę się pochwalić- moje dziecko wczoraj przekręciło się z brzuszka na plecy :), a miała mieć obniżone napięcie mięśniowe- hihi.
Rany, Jeżynka, gratuluję! To zaczełam się bać, nasz duuużo starszy a nie przewraca się jeszcze.... Powinien już?
Aaa, doczytałam post Vitani, uff, już nie panikuję :)
Lecia, to co ja mam powiedzieć, skoro mój roczniak nadal na 4 jest;)?